Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице у Зрењанину за крај првог дела сезоне

После серије добрих резултата и победа црвено-беле су поражене од Јединства из Старе Пазове, али ће већ данас имати прилику да освоје нове бодове. У оквиру последњег, деветог, кола првог дела Суперлиге Звезда ће гостовати екипи МД Зрењанина.

МД Зрењанин је као победник Прве лиге Србије у сезони 2014/15. обезбедио место међу 10 најбољих, а прошле године били су најпријатније изненађење. Са скором 9-9 заузели су пето место на табели, али ове сезоне нису на том нивоу. У осам одиграних кола забележили су две победе од по 3:2 (Железничар, НИС Спартак), што доноси четири бода и девето место на табели. Најбоље партије у екипи тренера Дејана Деснице пружају Сара Павловић (коректор) и блокерски тандем Марковић-Копривица.

Црвено-беле нису искористиле своје шансе против Пазовчанки и остале су без бодова, али би евентуалном победом у Зрењанину поново заузело пето место на табели. Бојана Миленковић пружа све боље партије, прате је Лукићева и све боља Јелена Трнић. Екипу Мирјане Мусулин до краја године очекује још три утакмице са Визуром – једна у оквиру првог кола другог дела првенства и две у четвртфиналу Купа Србије.

Утакмица у СХ ,,Кристална дворана“ у Зрењанину на програму је у петак, 9. децембра у 20.00.

 

Повезане вести

Leave a Comment