Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: Значи нам прво место пред зиму

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић био је задовољан победом и чињеницом да ће Црвена звезда „презимити“ на првом месту.

Пре утакмице смо осећали психолошки притисак из разлога што нам је победа гарантовала да ћемо зиму провести на првом месту на табели. Раднички из Ниша је за нас традиционално неугодан противник. И поред свега тога смо добро отворили утакмицу и рано смо постигли гол. Нажалост, рано смо га и примили, али поново смо добро реаговали и најважније је да смо успели да победимо. Прво место нам значи, али не треба заборавити да ће се на пролеће играти много важних утакмица и да ништа није одлучено.

Звездин тренер је задовољан партијом коју је пружио Гелор Канга.

После два месеца одсуства није могао да игра целу утакмицу, али задовољан сам ониме што је приказао. Он је веома значајан за нашу игру – рекао је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

dusan дец 12, 2016 at 05:39

ovo je sve na jedvite jade. slavimo pobedu protiv radnickog iz nisa 2-1 na marakani?! sve vazne utakmice izgubljene. tim izgubio fizionomiju. tragicni promasaji sa strancima letos. nase prvo mesto mozemo da zahvalimo najvise ivanu tomicu. franjevci su se konsolidovali i dobijaju lako. ako bi neko mogao da objasni slucaj urosa djurdjevica to bi bilo ekstra. evo mogao bi da pokusa sportski sektor sa blazom. zahvaljujuci ovo kretenskom sistemu sada ce se deliti bodovi. ako se ne pogodi sa pojacanjima na zimu i ako se ne uozbiljimo ne pise nam se dobro. daj boze da gresim.

Reply
dejo дец 11, 2016 at 23:29

Treneru Crvene Zvezde trazite napadaca sad na zimski prelazni rok koji moze da sa pravom zamijeni Vijeiru u Zvezdinom dresu i na desnom beku uz ovo zadrzi igrace Grofe koji mogu da doprinesu poboljsanju igre ,nadam se cete odlican zimski prelazni odradit Grofe jer to ti treba da reces upravi Crvene Zvezde i dostavis im na kojim pozicijama potrebni su igraci a to sam ti rekao Grofe gore ,Grofe ako ti ne treba kondicijoni trener onda pojacaj treninge svim igracima Crvene Zvezde uvedi novine neke svim igracima Crvene Zvezde

Reply
aleksandar дец 11, 2016 at 23:21

Nase prvo mesto njihov je najveci problem, gazi Grofe ove pacove do duple krune!

Reply

Leave a Comment