Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Кад будем хтео да идем, рећи ћу! На твитеру пратим само Ким Кардашијан“

Пред сутршњи меч са Радником шеф стручног штаба Црвене зведе Миодраг Божовић одржао је занимљиву конференцију за медије.

„Да приведемо крају и ову годину, очекујем тешку утакмицу јер ће терен бити лош, залеђен. Очекујем победу, да се захвалимо нашим навијачима и да годину завршимо победом. Неће играти Доналд, Руиз и Ристић“ рекао је Гроф и дотакао се ситуације у клубу.

„Ово је пуко преживљавање, морамо да продајемо играче да би се такмичили, све док је тако…“

Новинаре је прво занимало питање одласка из клуба.

„Ја нисам нигде прочитао изјаву да идем, ово је кзш за утакмицу против Радника, када будем хтео да идем, рећи ћу. Понављам још једном, ово је кзш пред утакмицу са Радником, мало је глупо што је пред последњу утакмицу то изашло“ рекао је Гроф.

Твит профила Делије Север на твитеру?

„Не знам, ја пратим само Ким Кардашијан.“

Доналд изостаје?

„Знам да је Доналд највећи професионалац и да нас је препородио чим је дошао.“

Сви медији вам траже наследнике?

„Постоји оркестар за свадбе и за сахране, сви чекају да неко умре, ја нећу.“

Ђурђевић, каже да је све договорио са Терзићем, а да сте ви одбили?

„Нисам сигуран да је било тако, отишао је у клуб који воли.“

Повезане вести

18 comments

Dejan дец 13, 2016 at 22:47

Grofe, odlazi! Znam da nema novca kojim bi igraci bili motivisani ali ti si doveo skart koji nikakav novac na svetu ne moze motivisati i uciniti igracima! Jednostavno – neznalice! A, i ti sa njima!

Reply
Estrella Roja дец 13, 2016 at 20:40

Koliko sam se samo radovao njegovom dolasku iako svestan da nije neka evropska klasa, ali za Dostaniće, Lalatoviće i Kristiće je Morinjo lično. Nažalost, u poslednjih par meseci se vidi da je pogubio sve konce igre, upitno je da li je uopšte posedovao bilo koju smislenu viziju tima. Izostanak Vieire i davanje šanse Sikimićima i Orlandićima je vrhunac bezobrazluka, još veći je pokušaj pravdanja tog poteza u duetu sa mučenim Blažom da se Portugalac ne trudi previše i da je postigao samo 8 golova…ali zaboravlja da kaže koja je to minutaža bila. Vieira znači drugačiji pristup igri gde golovi nisu jedino merilo, a šta tek reći o ignorisanju Babunskog i pored činjenice da kreativnih vezista nemamo na pretek. Ipak, imam utisak da će posle grofa doći ovaj pijani Rus iz Spartaka, ne iz Moskve nego iz Subotice. Ni tu neće biti pomaka. Najbolje rešenje za Zvezdu je Đukić, ali on nije u mislima ovog servilnog rukovodstva. Kad kažem servilnog, pre svega mislim na vođe navijača, vlast i ruskog sponzora.

Reply
neso дец 13, 2016 at 20:38

bozovicu ako citas izjave i predloge nas navijace zvezde sta pisu molimte ko brata rodzenok evo moj predlog ekipu da vodis na pripreme u neku zimsku planimu tamo dvaest dana samo da trce kratke sprintove dugacke sprintove a po tebi ako odlucis obavezno da trcu jutro i pred veceru naj majne dvaest kruga ama svi u istom tempu evo jedan primer u vezi da si igraci kako treba da budu kondiciono spremni za sto dvadeset minuta nemoze jedan donald da pretrci deset kilometra za celu utakmicu srnic sest le talek pet kilometra moraju svi jedanaest igraca da budu jednako spremni za sve utakmice i za sve zadatke koj trazis od nih nemoze jedan kanga da pruzi sto posto na terenu kad je on kondicijono spreman mozda ni za sedamdeset minuta a i nemoze da sparta u terenu toest da gine kao celu ekipu na terenu drugo ja kao navijac a mozda i svi sad pricam za u igravajne nismo videli toliko meseca i utakmice da e zvezda napravila bar pet opsajd zamke kao kod ostale trenere koje poznajem jerbo imam pedeset i osam godina mozda ovo nekoce uzeti u obzir da izigravam trenera pametnakovica ali moj moto je jerbo poznajem mnogo mnogo fudbal trece zvezda moze da primi i tri gola ali zato za devedeset minuta mora postige pet golova sa svakom ekipom a toje u igranost i kondicija e to nema kod nase zvezde zvezda isto evo da cu jedan primer moze da gubi od vojvodine ali protiv vojvodine devedeset minuta da istrpa u dzep i da postoi samo jedna ekipa mislim na zvezdu e sad znamo svi uvek boli ne pobedzuje ali zato dala sve i pokusala sve za vreme utakmice e boli pobedijo budite pozdravleni

Reply
Dark дец 14, 2016 at 01:08

Pa on je sam izabrao da nema kondicionog trenera. Brate ja sam se kunuo u njega ali od zimus nema pomaka. Upropastio nas je u Evropi protiv Ludogoreca gurajuci nespremne Ruiza i Moucea. Nemoze pola godine da ih dovede u formu. A samo lud covek nije shvatio koliko bi nam znacile te pare.
Puno je razloga, ali decko eto imas sad tu na sajtu ili na kuriru kako smo nekada igrali protiv velikih a sada nam i ekipa sa Malte utera strah u kosti.
Pa majku mu isti taj Bozovic radi za dobru kintu u Zvezdi. Nije volonter. A mi tonemo sve dublje.

Reply
dejo дец 13, 2016 at 17:31

Ostani Grofe u Crvenu Zvezdu al pokusaj vec od Surdulice da promijenis nesto u sastavu Crvene Zvezde i da igra brze Crvena Zvezda a da igra ima i glavu i rep

Reply
Otpisani101 дец 13, 2016 at 15:58

Moramo da pricamo posteno a ne da li smo za grofa ili ne…istina je da zvezda pod grofom nijednu jedinu utakmicu u evropi nije odigrala na nekom prosecnom evropskom nivou…kairat,blamaza sa maltezanima,poraz na punoj marakani od ludogoreca i katastrofa od vise nego prosecnog sasuola…ovo su cinjenice i ljubitelji grofa tu nista ne mogu promeniti…pare,budzeti i ostale gluposti ne piju vodu jer je milinkovic odveo partizan u ligu evrope a igramo valjda istu ligu…ono sto je istina da u domacoj ligi prosle sezone zvezda nikada nije bila dominantnija…ali ovaj zadnji derbi je pokazao da grof ni utakmice pod pritiskom u srbiji ne zna da dobije…meni je derbi dovoljan za smenu grofa,jer zvezda je tek u 93 minutu uputila sut u okvir gola…ali i danas biti prvi na tabeli sa andjelkovicem,sikimicem i orlandicem je velika stvar…ja sam da grof ode ali ako dolazi rus iz subotice,ja sam da grof ostane,jer je za rusa profesor fudbala…

Reply
kastiljo дец 13, 2016 at 20:52

Postoji jedna nepobitna cinjenica a to je da je Partizan godinama unazad krao titule,tim i krojio sebi put ka evropi (i corava koka neko zrno ubode) ,samim tim krojio sebi i vise nego solidan koeficijent koji im u naredne 2 godine a mozda i 3 garantuje povlascen status u plej of rundi kvalifikacija za LE….Prosle godine je Partizan usao u LE zato sto su izvukli nikad goru Steauu,a cak ni nju ne bi prosli da im ne dobi najbolji igrac (stoper) crveni karton i da drugi stoper nije dao fakticki 2 autogola posluzivsi Babovica na tacni kod prvog i skrenuvsi loptu koja je isla 5m pored gola u sopstveni gol kod drugog cini mi se.Budimo realni,Partizan je ove sezone mnogo blizi kvalitetu Zvezdi nego prosle,ako nije cak i jednak…Otisli su nam Katai,Ibanjez,Vieira(smatram da od leta nije u Zvezdi,davao golove na nebitnim,vec resenim utakmicama),Grujic,Plavsic u ocajnoj formi,ni blizu proslogodisnje….Sve u svemu,imati 6 bodova prednosti sa ,budimo realni,prosecnom ekipom je poprilican uspeh…Bez krstenog napadaca,stopera i veznjaka osim Donalda i Kange i ovo je mnogo….Jeste da je Grof donosio neke kriticne odluke,ali zaista moramo biti realni i reci da je u ovom momentu kolko god tuzno to bilo Ludogorec za nas klasa,jer ekipa koja ispusti 3 boda u poslednjem minutu protiv PSZ-a u Parizu ne moze biti losa,Valeta je ako cemo iskreno na nivou Vojvodine,mozda Napretka,dakle ekipa koja bi bila u prvih 4 u nasoj ligi…Jedina zamerka je Sasuolo koji nas je oducio od fudbala u Italiji,a isto bi uradio ovde da nisu igrali sa popustenim gasom…Najgora utakmica Zvezde u deceniji je ta protiv Sasuola tamo i to je sve sto zameram Grofu ako cu se postaviti kao objektivan posmatrac…On da je Ferguson ne bi se zvao Miodrag,da je najbolji na svetu ne bi radio u Zvezdi,tako da zaista smatram da je taj covek trenutno najbolji trener koga Zvezda moze sebi da priusti i koji zeli da radi u njoj.

Reply
Hadži Dragan дец 13, 2016 at 15:33

Grofe šta da ti kažem?Kleo sam se u tebe do letos,ali ove loše igre i promašeni stranci su me pokolebali,priznajem.Prvi smo,fakat je,ali mi Srbi ‘oćemo uvek preko ‘leba pogače.Moje mišljenje je da odradiš i sledeće kvalifikacije za Ligu šampiona,pa ako ponovo ništa ne bude od grupne faze,odmah podneseš ostavku.Da od proleća uigravaš igrače koji će izneti te kvalifikacije i da ne bude posle vađenja na ovo ili ono.Ipak te volim ljudino.

Reply
CIGANIN74 дец 13, 2016 at 16:32

Imao je sansu od prosle zime do leta nesto da uradi,svedoci smo svega i ocajnog prelaznog roka (njegovih zelja),velike greske (Djurdjevic) ,ocajnih izdanja u evropi ,ocajnog izdanja ekipe u ligi u kojoj glavnu rec vode istroseni i netalentovani igraci,bez perspektive.ne moze se vise sakrivati iza ovih +6 jer i oni ce preko noci nestati kao i NASA igra sa Grofom,nista se nije za godinu dana poboljsalo tako da nece ni za mesec,dva.opet mu dopustiti i ovu zimu da „spremi“ekipu znacilo bi da nova proleca i leta opet procerdamo na nista,evropa sa njim je nemoguca misija a kako jsd ne kiksa nigde i titula je u ovoj ocajnoj ligi ugrozena…da smo bar sa igrom stagnirali bilo bi mozda prostora za neku nadu i osnovanu podrsku ,ali tim i pojedinacno i ekipno je NAZADOVAO ,HEMIJU IZGUBIO a sa njom i samopuzdanje ,Grof to ne moze da popravi,stvori i sasvim logicno je da se povuce i dopusti drugom da podigne ekipu i stvori sve uslove za odbranu titule i napad na evropu

Reply
jocker_czv92 дец 13, 2016 at 15:31

dokle više glodari da nam komentarišu po portalu bre!veliki apel adminima! kada nam je donio titulu svi smo ga u zvijezde okovali sto je sad? navikli ste da suprotna strana osvaja titule,a da mi grcamo i kaskamo,ovako kada smo prvi sve je opet loše je li?velika podrška grofcino!

Reply
Loki дец 13, 2016 at 19:46

Dokle vise „navijaci“ koji su slepi kod ociju i kojima je iskljucen mozak da nam komentarisu po portalu! Ufff, zamalo da zaboravim ono bre… I da: apel adminima(valjda su to administratori)

Reply
neso дец 14, 2016 at 12:52

loki da ni si ti vater polista pa i ti si navijac zvezde onda i ti si slepac u ocima i tebi je mozak isklucen

Reply
CIGANIN74 дец 13, 2016 at 15:07

Za danas smo saznali da ce grupa (Delije)postovati Grofovu odluku ako podnese ostavku a bice protiv ako klub bude trazio istu.Grof je vesto izbegavao odgovore na direktna pitanja u vezi odlaska i vesto je gurao Surdulicu u prvi plan gde je izmedju redova nagovestio da ce posle te utakmice vise da se zna.odgovorom u vezi Djurdjevica bezuspesno je pokusao odgovornost da skine sa sebe i jos se potrudio Djurdjevica da prikaze kao nekog koji je zbog ljubavi otisao u partizane,ljudski je gresiti i makar u ovom slucaju je trebao priznati gresku a ne duhovitim izrekama da je prikriva koja je vise nego ocigledna.
Posle ovakve konferencije jos vise sam ubedjen da ce Grof ponuditi ostavku vec u cetvrtak i da ce sa tim gestom sacuvati mir u klubu,obezbediti mu da se na miru pripremi u zimskoj pauzi sa novim strucnim stabom i kadrom.Sa takvim cinom uspece svoj lik i delo da ostavi neukaljano u srcima svih zvezdasa sto je po rezultatima u Srbiji i predstavljanjem kluba to i zasluzio.u pravom casu za sve Grof treba da nas napusti i tu dileme ne moze biti iz desetina vise napomenutih razloga,jedina dilema i povod za raspravu treba biti ko ce ga naslediti,pod kojim uslovima,sa kojim sve ciljevima i prioritetima.

Ipak sacekajmo cetvrtak,petak jer sve je moguce kad je nas FK u pitanju

Reply
MILAN KG дец 13, 2016 at 14:51

Zvezdi nema spasa dok klubom upravljaju takozvani navijaci Delije Sever cast izuzetcima to je interesna grupa kojoj nije stalo da Zvezdi bude bolje ta saka narko dilera i vodi klub u sustini i dok je tako nikad nista nece biti on nas mozemo da se zaludujemo sa titulama u ovoj poluprofesionalnoj ligi o evropi ja vise i ne mislim mi evropu ne igramo vec deset godina bije nas ko stigne na Marakani vise nas ni amateri sa malte ne postuju cak sta vise razbili su nas pukom srecom smo ih izbacili.

Reply
zeljko дец 13, 2016 at 14:15

Mogu da te mrze sto si vratio zvezdu iz mrtvih

Reply
neso дец 13, 2016 at 13:49

GROFE DOKAZAO SI SVIMA DA SI PRAVI GROF NEKA PUKNU SVI TVOJI DUSMANI KOI TE MRZE SPREMI SE ZA PRELAZNI ROK A ZA DRUGO BOLITE UVO KAO DO SADA

Reply
milos rankovic дец 13, 2016 at 14:19

Glupo je pricati za tog djurdjevica ko je on sta je on sta je osvojio glupi decko neces nista uzeti Zvezda osvaja sve glup si ko noc ti nemas mesta u Zvezdi kad dodjes na nas stadion neces znati sta vas je snaslo razvalicemo vas ko nikad dosad da si neki igrac dokazao bi se u Palermu a ne ovde mali klosaru napred Zvezda

Reply
neso дец 14, 2016 at 13:34

ostavite tog glupaka pa dali nije se izgubio po itajiju jeli zna da putuje za palermo to su italiani maki moj pozdrav iz palerma

Reply

Leave a Comment