Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Анђелковић: Био сам сигуран у себе

Фудбалери Црвене звезде победом су завршили јесењи део првенства. На тешком терену у неизвесној утакмици изабраници Миодрага Божовића победили су Радник из Сурдулице резултатом 2:1.

Пресрећни смо што смо као победници изашли из овако тешке утакмице. Ушли смо максимално концентрисано у меч са жељом да полусезону завршимо на најбољи начин. Дочекали су нас изузетно тешки фудбалски услови, залеђен терен где на једној страни заиста није могло да се игра. Ипак, пре почетка утакмице знали смо шта нас чека и сви смо се сложили да морамо да победимо како знамо и умемо и по леду и по снегу. Иако смо примили гол то нас није пореметило, а пенал нас је потпуно вратио у игру. Показали смо карактер, више смо желели победу и на крају смо и успели у томе – рекао је Анђелковић.

Анђелковић је први пут затресао мрежу са беле тачке у црвено-белом дресу.

Сваки играч који постиже голове, бележи асистенције игра са све више самопоуздања из утакмице у утакмицу. Зато сам и пришао да узмем лопту када је досуђен једанаестерац, а готово читава екипа се сложила са тим да ја треба да шутирам. Није било лако, прочитао је голман страну, али уз мало среће ипак је лопта ушла у гол. Наравно да сам пресрећан због гола који је дошао у важном тренутку. Сматрам да кад једном играчу крене треба га пустити докле год је у серији. Шта ће бити у другом делу сезоне још увек не размишљам, нека дају нападачи голове, само да екипа побеђује и ја ћу бити задовољан.

Нашим фудбалерима следи пауза до јануара када је заказан почетак припрема.

На најлепши начин прославили смо јесењу титулу, много смо срећни и сада ћемо на паузи бити растерећени, уз ову предност ћемо лепше да одморимо до почетка припрема – закључио је Звездин леви бек.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

oknarb дец 15, 2016 at 00:52

нинкова ,тошића креатора играча у средини ,два крила и нападач у овом прелазном року.само да се не понови 3дсон,муче

Reply
Hadži Dragan дец 14, 2016 at 23:42

Svi smo letos komentarisali da si produžetak ugovora zaradio na osnovu kumstva sa kapitenom.Danas ti možemo reći da si bio jedan od boljih igrača Zvezde ove jeseni uz Donalda.

Reply
dejo дец 14, 2016 at 21:45

Tebi svaka cast na prodoru za pobjedu Andjelkovicu Crvene Zvezde al mi se ne svidja kako igra odbrana i napad Crvene Zvezde premnogo Crvena Zvezda ima igraca sredine terena ,ne smijete da vracate Manojlovicu golmanu Crvene Zvezde puno loptu jer ga stavljate u nezgodnu situaciju to reci svim igracima Crvene Zvezde ,Andjelkovicu ajde reci Terzicu da pokusa da dovede Ninkova u Crvenu Zvezdu pa da igra Ninkov stopera i Zvijezdino dijete al to mora da se napravi sto prije ,sto se beka tice treba dovest na oba krila i u napadu obavezno nekog pravog da zamijeni Vijeiru u potpunosti sve ovo sad na zimu treba napravit

Reply

Leave a Comment