Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Божовић: Хвала навијачима

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић је након последње утакмице Црвене звезде у овој календарској години рекао:

Могло је бити још доста голова. Имао је Радник неколико стопостотних прилика, а имали смо их и ми јер је била врло отворена игра. Тешко је, међутим, причати о било чему када се игра на оваквом терену. Овде није било услова за игру. Терен је смрзнут, на неким деловима и потпуно, и драго ми је да се нико није повредио. Осим Стојановића, али мислим да није ништа озбиљно – рекао је Божовић.

Звездин тренер се још једном захвалио навијачима на подршци.

Могу да се захвалим навијачима за подршку коју ми пружају, и мислим да нико нема боље навијаче – рекао је Звездин тренер.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

zvezda u srcu дец 15, 2016 at 00:23

mi jesmo prvi ali kako,prosle godine su igraci doneli titulu,ako se setimo ko i koju utakmicu zablisto.Ove prvenstvo igra nula,koga imamo za prodaju da uzmemo nesto para za nova pojacanja sta ako nas pocnu igraci tuziti za isplatu plata razmislite malo o tome a evropu mozemo da sanjamo

Reply
Hadži Dragan дец 14, 2016 at 23:46

Više od pola igrača,zajedno sa stručnim štabom trebalo bi da ode,inače nas na proleće na tribinama neće biti ni 3.000.

Reply
CIGANIN74 дец 14, 2016 at 23:00

Mene je sramota onog danasnjeg transparenta podrske za najodgovornijeg za ocajno stanje ekipe i svega na terenu ,ja neznam ko sve odlucuje u grupi Delije i koliko njih se pita,evidentno je da nemaju fudbalskog strucnjaka u ekipi sto im nije za zameriti ,zato otud i ovakvi neopravdani izlivi podrske i stizu(mazohisticki).
napisao sam vec na jednom komentaru jer sam ovako nesto i ocekivao da ce jedan od sledecih transparenata podrske biti „OSVOJILI TITULU ILI NE,NASA ZELJA JE DA GROF OSTANE“,ovo od danas je u slicnom kontekstu,sa istom porukom,poentom sto me plasi da ce se Grof ubediti da ipak ostane jer eto navijaci ga hoce takvog kakav je i to mu moze biti alibi za sve buduce neuspehe jer „trazili ste,gledajte“,“niste mi dali da odem“

Reply
Backo дец 14, 2016 at 23:56

Kazes – nemaju fudbalskog strucnjaka. Fudbalskom stucnjaku nije mesto na tribinama, nego pored terena. A, ti si znaci strucnjak kada komentarises nesto i iznosis svoje stavove? Tako isto i oni iznose svoje stavove, jer su navijaci kao i ti.
I, kazi mi – ko bi to po tebi trebao da dodje na klupu umesto Bozovica?

Reply
CIGANIN74 дец 15, 2016 at 00:26

O tome se i radi,strucnjaci da odlucuju o struci a navijaci na tribini.
Sigurno niko iz kluba ne odredjuje grupi sta ce pevati,koju koreografiju napraviti,ko ce je voditi…grupa je ta koja se mesa tamo gde joj nije mesto,gde nije kompetentna.
Veliki strucnjak u svemu ovome sto nas je snaslo od proleca do danas ne treba biti,dovoljno je imati oci jer je sve jasno,ocigledno da samo pojedinci zaslepljeni iz raznoraznih razloga ne vide da smo iz dana u dan kao ekipa sve gori i gori i da nema pomaka niti nade za nesto bolje.

Normalan klub u toj situaciji mora reagovati i spasiti sto se spasti moze,ne moze promeniti 11 igraca ali moze i mora trenera promeniti i dovesti nekog koji ce uspeti od tih trenutno 11 losih makar pola da osposobi da pruzi nesto vise,bolje…pitas ko a tako ga postavljas u startu da dajes i odgovor da nema boljeg od Grofa vec samo gori,moj odgovor je da gore od ovoga ne moze i da sacekamo prvo sutra da vidimo sta ce sa Grofom biti pa cemo o kandidatima

Reply
Backo дец 15, 2016 at 01:37

Da igramo lose – igramo, ALI, covece, mi smo i pored toga prvi. Sta onda tek drugi treba da rade?!
Lepo si ukapirao kako sam postavio pitanje, jer ne vidim koji bi iole bolji trener hteo da se prihvati posla u Srbiji. A, ocigledno, ti ga znas, cim si toliko za smenu Bozovica…?

Reply
dejo дец 14, 2016 at 22:42

Mislim da ti Grofe treba da odes iz Crvene Zvezde zbog toga sto si promasio sa pojacanjima u Crvenoj Zvezdi i sto je vrlo rano ispala Crvena Zvezda iz Evropskih takmicenja

Reply

Leave a Comment