Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дијего и Звезда

Звезда је добила још једног значајног навијача.

Својевремено најбољи фудбалер света, а за многе и најбољи фудбалер свих времена, Дијего Армандо Марадона показао је приврженост Црвеној звезди и сликао се са дресом нашег клуба.

Захваљујући колеги Немањи Ђорђевићу, дрес нашег клуба стигао је до славног Аргентинца. Марадона је показао да прати Црвену звезду и да Звезда у њему има још једног навијача. Марадона је својевремено и играо против Црвене звезде, а гост на београдској Маракани био је и 2005. године.

Наредних дана (од 19. до 23. децембра) на веб порталу Б92 ће бити емитован серијал емисија посвећених управо Марадони. У тој емисији славни аргентински фудбалер говорио је и о сусретима за Црвеном звездом и свом доласку на Маракану.

Приликом преоузимања фотографија неопходно је навести аутора: ФОТО: Н.Ђорђевић/Б92

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo дец 16, 2016 at 21:42

Nemanja bravo ti ga sto si napravio ovo za Crvenu Zvezdu urucio dres legendi Argentiskog i Svetskog fudbala Maradoni ,mislim da bi mogla da se iskoristi veza sa Maradonom i da on predlozi upravi Crvene Zvezde jednog Argentinca napadaca uz to dobro bi bilo recimo da udje u skauting sluzbu Crvene Zvezde Maradona

Reply

Leave a Comment