Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши отварају другу половину регуларног дела сезоне утакмицом против Ниша

Одбојкаши Црвене звезде забележили су два минимална пораза у претходна два меча – од Војводине у Лиги, и Младог радника у Купу Србије, па ће на отварању друге половине регуларног дела сезоне имати додатни мотив – враћање на победнички колосек.

Одбојкашки клуб Ниш је основан 1972. године под именом УОК Студент, и под тим именом се такмичио до 1997. године када је променио име у садашње. Пре две сезоне су освојили прво место у Првој лиги Србије, и на тај начин дошли до највишег ранга такмичења први пута након скоро четрдесет година. Тренутно се налази на петом месту у шампионату са скором од пет пораза и четири пораза, а у последњем колу су поражени од, до тада, последњепласираног Партизана. Са друге стране, црвено-бели су тренутно на четвртој позицији са учинком од седам победа и два пораза, а у првом дуелу са Нишлијама, наша екипа је била убедљива (3:0).

Црвена звезда је имала доста осцилација у текућој сезони, одиграла је велики број мечева у пет сетова, а надамо се да ће утакмица против Ниша послужити за подизање форме. Позивамо све навијаче да у суботу буду у хали на Бањици, и помогну црвено-белима да започну нови победнички низ. Цена улазнице, као и увек, износи 200 динара.

Идемо до нове победе!

X коло Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Ниш,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, субота, 17. 12. 2016. године, 19:30h

Повезане вести

Leave a Comment