Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Звездина дечија недеља

КК Црвена звезда наставља са низом друштвено одговорних пројеката који су започети у прошлом месецу хуманитарном акцијом „Битка за бебе – хероји не могу сами“ где су од продаје улазница за утакмицу са минхенским Бајерном прикупљена средства за куповину једног инкубатора.

Пажња је и даље усмерена на најмлађе којима ће потпуно бити посвећена и наредна седмица, јер од петка 14. октобра почиње Звездина дечија недеља. Наиме, кроз низ акција црвено-бели кошаркаши ће се дружити са малишанима, делити им савете, не само кошаркашке већ и оне животне. Прилику да дечаци и девојчице упознају првотимце Црвене звезде, добију аутограм и све овековече фотографијом са неким од својих идола имаће на 8. Дечијем сајму који ће се одржати у хали 3 Београдског сајма 16. октобра од 17 сати на централној бини и спортским теренима.

Ова недеља нимало случајно није названа дечијом, јер током викенда стартују и све лиге млађих категорија у којима ће селекције Црвене звезде представљати преко 300 малишана, а којима се у клубу посвећује велика пажња.

Такође, у сарадњи са Фондом Б92 биће организована примопредаја инкубатора што ће представљати круну целе Звездине дечије недеље.

КК Црвена звезда жели, и схвата то као своју обавезу, да помаже онима којима је помоћ најпотребнија. У том циљу у будућности биће организован низ манифестација са хуманитарним карактером.

Повезане вести

1 comment

Dražen окт 14, 2011 at 22:50

Evo da ovde kazem. Sada sam gledao vece sa Ivanom Ivanovicem, a gosti su bili Luis Figo, Nebojsa Covic i Kari Pesic.. Covic i Pesic su kraljevi, uvijek za salu kako mi se cini. Covic je rekao da ne trebamo stvarati euforiju, te da se nada mogucem osvajanju kupa. A Kari je dao zanimljivu izjavu o mladim talentovanim igracima. Oni su kao trske, brzo rastu, ali se lako lome.. Takodje i Figo je car. Ne mogu vjerovati da je onako skroman, a sta je sve uzeo u karijeri. 🙂

Reply

Leave a Comment