Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Звезда-Визура, друга од барем три утакмице

Шампион пао пред Звездиним дамама

Црвено-беле одбојкашице одмериће по други пут у кратком периоду снаге са екипом Визуре. После врло узбудљиве утакмице у деветом колу Суперлиге и победе Звезде у пет сетова, исти противници одлучиваће о пласману на Финални турнир Купа Србије.

„Ајкулице“ су до осам најбољих у најмасовнијем домаћем такмичењу стигле максималном победом над екипом Итон Срем Темпо из Сремске Митровце, док су изабранице Мирјане Мусулин на исти начин савладале Таково из Горњег Милановца.

Екипа Визуре акутелни је шампион Купа Србије, а Звезда је најтрофејнији клуб у овом такмичењу са 17 освојених трофеја. Последњи пут црвено-беле су славиле 2014. године победом управом над тимом Визуре.

У мечу одиграном за викенд Звезда је први пут после непуне три године савладала тим Драгутина Балтића у званичној утакмици, а кључну разлику црвено-беле су направиле у блоку (22-11). Екипу Мирјане Мусулин не чека нимало лак задатак у покушају да понови овакву игру, али ће то бити неопходно за пласман у четири најбоље екипе Купа.

Учешће на Финалном турниру избориће екипа која прва дође до две победе. Други меч игра се 27. децембра и домаћин је Визура.

Утакмица у УСЦ ,,Вождовац“ игра се у четвртак, 22. децембра у 19.00.

Повезане вести

Leave a Comment