Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

И Бајевић и АЕК желе Врањеша

Прва жеља Црвене звезде за место централног дефанзивца, Огњен Врањеш на мети је атинског АЕК-а и спортског дела који предводи бивши тренер црвено-белих, Душан Бајевић.

И медији у Грчкој пишу о Врањешу и АЕК-у, кога је препоручио Бајевић. „Принц са Неретве“ жели Врањеша како би још више ојачао централни део дефанзиве Атињана, који предводе бивши играч Барселоне и Шахтјора, репрезентативац Украјине, Дмитро Чигрински и Бразилац Родриго Гало.

АЕК не блиста у првом делу грчке Суперлиге, тренутно се налазе на 5.месту, а цех лоших резултата је платио Темури Кетсбаја, кога је заменио Мораиш.

Душан Бајевић је потпредседник клуба задужен за спортска питања и трансфере. Претходно је са великим успехом наступао и као играч и као тренер за АЕК.

Врањешу уговор са Томом из Томска истиче на лето 2018.године, али убрзо ће због дуговања и финансијских проблема напустити Сибир. И поред тога што има 27 година, Врањеш има велико интернационално искуство. Осим Тома, у Русији је наступао за Краснодар и Аланију, у Турској за Елазиг и Гациантеп, у Шпанији за Спортинг Хихон, а интернационалну каријеру је започео у Шерифу из Тираспоља. Стандардни је репрезентацивац БиХ, за коју је одиграо 28 утакмица и наступао на СП у Бразилу 2014.године.

Врањеш је за Црвену звезду дошао 2009.године као један од најперспективнијих штопера региона, из родне Бањалуке и Борца, и забележио 4 меча. Практично је био промовисан у новог играча Црвене звезде у јануару 2014.године, у шампионској сезони, али до трансфера ипак није дошло.

Његова жеља да се врати у вољени клуб није спорна, али нам остаје да сачекамо расплет.

Црвену звезду је напустио данас Томас Фибел, чији ће растанак са клубом након 6 месеци ускоро бити озваничен. Нигеријац Лукман Харуна данас ће поново обавити лекарске прегледе, који први пут нису прошли добро.

Повезане вести

8 comments

dejo дец 22, 2016 at 13:24

Ova uprava Crvene Zvezde mora da kako zna i umije mora da napravi odlican stoperski tandem ako nisu sposobni za to a ne vjerujem da ce bit bolje dokle se ne bude znalo sto i kako a ne Bajevic ili neki bivsi drugi trener uzimali ispred nosa Crvenoj Zvezdi igrace ,Crvenoj Zvezdi ne trebaju narko dileri na tribini ni u upravi vec ljudi koji ce da je bilo jedan jaki stranac biznismen ili jaka strana kompanija znaci jedna ili druga varijanta sprovede uz povratak bivsih igraca u Crvenu Zvezdu za trenera bih volio vidjet Rajevca ,Mihajlovica i Piksi Stojkovica a ne da upravljaju Crvenom Zvezdom narko dileri svugdje oko Crvene Zvezde jer to ni malo nije dobro za citavu Crvenu Zvezdu

Reply
NESO дец 22, 2016 at 08:48

bajevicu plati i vodiga u grcku decak je za taj klub i zasluguje klasa igrac a zvezda nek ostane sa penzionerima u odbanu za velikog grofa ifraci do 35 godina oni su za nega jos mlagi i tek treba da se dokagu nego zvezdine misere i mlage kvalitetne igrace

Reply
pera дец 21, 2016 at 17:50

Ja samo znam da tandem La Talek Luković neće dobiti prvenstvo jer su prespori i malo brži igrači ih ko od šale pretrče. Možda je kombinacija Vranješ Planić dobitna ali oni moraju igrati zajedno. Ja bih takodje dao šansu Mičelu jer se vidi da je dobar igrač. Dakle sve je bolje nego spora zadnja linija. Lune bi mogao da odigra pokoju utakmicu i da na kraju prvenstva ako želi predje u trenerski deo kluba. Samo se ne sme dozvoliti da Račić i Plavšić napuste klub jer mislim da će oni na proleće nositi tim zajedno sa Donaldom. Dva brza igrača na špicu za proleće možda Vukanović i Pavlov. Nama je potreban čovek koji zna da daje golove a Boža će lako napraviti igru oko njega.

Reply
LA[K]I дец 21, 2016 at 15:22

Treba uloziti sve napore da se Vranjes dovede. Mislim da ce decko biti pun pogodak. Jos da ga stave u tandem sa Micelom i mozda dobijemo tandem za Evropu.

Reply
NESO дец 21, 2016 at 16:50

LAKI BRATE MOJ NEGA UZIMA BAJEVIC NEMA I OD NEGA NISTA NA GALOST NAS ZVEZDASA OSTACEMO SA STARTM PENZIONERIMA U DEFAZIVNU LINIJU NE ZNAM JA SAM MNOGO RAZOCARAN I VELIKI SAM PESIMISTA MA STA DA BUDE MORAMO DA OSTANEMO VELIKI ZVEZDASI A I BABUNSKI ODLAZI A ZA NEKIMA JE MESI ZA FUDBAL KAO IGRAC

Reply
LA[K]I дец 21, 2016 at 19:32

Da imamo pametnu upravu lako bi mi doveli Vranjesa, ali posto nemamo, to se sad dovodi u pitanje. Zaista bi Vranjes bio veliko pojacanje u borbi za titulu, a kasnije i za Evropu.

Reply
NESO дец 22, 2016 at 13:52

laki brate citaj moj komentar od juce o dolasku vranesa

Reply
NESO дец 22, 2016 at 13:52

laki brate citaj moj komentar od juce o dolasku vranesa

Reply

Leave a Comment