Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Аврамовски: Тешко је кад не играш пред навијачима као што су Делије

Аврамовски промовисан у Љубљани

Даниел Аврамовски је и званично постао нови фудбалер шампиона Словеније, Олимпије из Љубљане.

Срећан сам због доласка у Љубљану, сад морам да покажем да сам заслужио овај позив„, рекао је Аврамовски приликом промоције у Љубљани.

За Мондо, млади репрезентативац Македоније истиче разлоге одласка из Звезде.

Сваком фудбалеру је криво када не игра и то је главни разлог зашто сам отишао из Црвене звезде. Посебно је тешко када клуб има такве навијаче као што су Делије, а ти не играш. Не кајем се због доласка у Звезду. Било ми је лепо на почетку, добро сам кренуо, публика и саиграчи су ме одлично прихватили и осећао сам се као ‘код куће’. После тога су кренуле ситне повреде, које су ме избациле из форме и због којих сам морао да паузирам. После тога нисам добио нову шансу да покажем колико заиста могу“.

Аврамовски је пожелео бившим саиграчима срећу и одбрану титуле.

Захвалан сам свима на сарадњи у претходном периоду, а екипи желим да настави да игра као до сада и да одбрани титулу„.

Повезане вести

10 comments

marxman90 јан 2, 2017 at 17:38

http://www.transfermarkt.de/wale-amusan/profil/spieler/58637 I ovaj igrač nije loš. Mogla bi Zvezda da razmisli o njegovom dovođenju. Momak se ranije dobro pokazao u slovenačkom prvenstvu, gde je igrao za Koper. Igrao je i za rumunsku Unireu Urziceni. Moje mišljenje je da pokušamo sa ovim igračem.

Reply
Dejo дец 25, 2016 at 11:10

Ti si se spasao sto si iz Zvezde otisao! Ovo je raspad! Samo privatizacija moze da spasi ovaj klub. Katastrofa!

Reply
momons дец 21, 2016 at 15:23 Reply
LA[K]I дец 21, 2016 at 19:38

Pretera ga ti brate sad. I ja bih voleo kad bi jednog ovakvog mogli dovesti, al ovaj covek ima milionske ugovore u Aziji. Nepostoji ni najmanja sansa da bio on arapske i kineske pare menjao za par stotina hiljada evra u Zvezdi.

Reply
LA[K]I дец 21, 2016 at 19:55

http://www.transfermarkt.de/ramil-sheydaev/profil/spieler/263956 Eto od mene predlog. Decko ima 20 godina, igrao u B timu Zenita, sada igra u Trabzonu. Mozemo ga dovesti na pozajmicu jer je u Trabzonu od letos odigrao samo 15 minuta. Prosao je sve mladje kategorije u reprezentaciji Rusije, a sada igra za Azerbejdzan, i Robi ga stalno zove bez obzira na malu minutazu u Trabzonu.

Reply
LA[K]I дец 21, 2016 at 15:16

Steta sto decko nije dobio sansu. Mislim da ce se u Olimpiji odlicno pozkazati. A Grof neka igra sa svojim Fibelima, Muceima, Kangama…

Reply
joda023 дец 21, 2016 at 15:18

pa ti brate onda navijaj za olimpiju.

Reply
LA[K]I дец 21, 2016 at 19:34

Mislim da me nisi dobro razumeo. Ja hocu da kazem da smo mi napravili gresku. Tu gresku je Olimpija iskoristila, i mislim da bi mogla da joj se isplati.

Reply
NESO дец 21, 2016 at 20:05

laki ja sam lud ili nepoznajem fudbal kako igraci koj so dojuce bili u zvezdi nevajlaju nista a u druge klubove postaju zvezde i naj bojle fudbalere dok u nasu zvezdu oni su nekvalitetni i nemaju kvalitet za zvezdu a za druge klubove su alfa i omega

Reply
LA[K]I дец 21, 2016 at 20:57

Tako sto decenijama imamo ocajnu upravu. Dovode propalitete, a teraju mlade i perspektivne igrace, koji se na kraju u drugim klubovima pokazu kao odlicni igraci.

Leave a Comment