Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездаши вечерас што пре у дворану!

мадриђани

Дворана „Александар Николић“ биће испуњена вечерас до последњег места, клуб апелује на све да због гужви и детаљних претреса дођу штo пре у халу, која ће бити отворена у 16.30 часова.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да ће дворана „Александар Николић“ за утакмицу са Реаом бити испуњена до последњег места, а клуб ће и овом приликом организовати посебну процедуру уласка у дворану, за оне најверније – власнике сезонских улазница:

– Улази у партере биће подељени оградом, за улаз власника са дневним, и сезонским картама. Улази ће бити јасно обележени.

Такође, купци улазница за трибине, улазиће према следећем распореду:

– Гледаоци са сезонским улазницама за трибине А и Б улазиће у дворану на улаз за трибину А, док ће они који купе дневне карте за трибине А и Б улазити на трибину Б.

Исто правило важи и за улазе Ц и Д: Гледаоци са сезонским улазницама за трибине Ц и Д, улазе у дворану на улаз Д, док ће купцима дневних карата за трибине Ц и Д, бити омогућен улазак у дворану на улазу за трибину Ц.

И овога пута вршиће се обимне контроле приликом уласка у дворану, па се моле сви навијачи да знатно раније дођу у дворану „Александар Николић“и да на меч не носе упаљаче, металне новчиће, козметику…

КК Црвена звезда мтс још једном апелује на навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета у терен, јер је клуб због сличних прекршаја већ кажњен огромним новчаним сумама.

Утакмица Црвена звезда мтс – Реал Мадрид, игра се у од 19 часова у дворани „Александар Николић“ која ће за гледаоце бити отворена од 16.30.

Повезане вести

Leave a Comment