Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши на поправном у четвртфиналу Купа

Одбојкаши Црвене звезде изгубили су у првом мечу четвртфинала Купа Србије, минималним резултатом од Младог радника, па им у реванш не остаје ништа друго него да остваре победу, не би ли наставили пут ка одбрани трофеја.

И поред заостатка, црвено-бели су одлучни да покажу своје право лице, и обезбеде пут на Финални турнир Купа Србије. Противника познају, јер ће се већ трећи пут ове сезоне састати са Пожаревљанима. Оба меча су завршена након пет сетова., У првом је наша екипа била успешнија, и освојила Суперкуп Србије, а други је меч је био већ поменути у Купу Србије. Нешто више о противнику сте могли да прочитате и у најави прве утакмице, па нам остаје да вас само позовемо да у понедељак будете у хали на Бањици, и помогнете нашој екипи да успешно заврши календарску годину. Пре њиховог меча, на терен ће и одбојкашице, које такође јуре минимални заостатак из првог меча (против Визуре, у 18h), што је разлог више да се у понедељак буде у хали.

Пролаз у полуфинале одлучује сет количник, а уколико он буде изједначен, полуфиналисту одлучиће поен количник. Уколико и по том параметру тимови буду изједначени, победника двомеча одлучиће „златни сет“.

Идемо до нове победе!

Реванш меч четвртфинала Купа Србије:

Црвена звезда – Млади радник,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, понедељак 26. 12. 2016. године, 20:30h

Повезане вести

Leave a Comment