Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Празнично друго полувреме

Након победе над Цедевитом у 15. колу АБА лиге, тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић апострофирао је одличну игру у нападу обе екипе.

Кошаркаши Црвене звезде мтс уписали су и 15. тријумф у исто толико утакмица у АБА лиги. Годинама уназад изграђени ривалитет између Цедевите и Звезде поново је донео веома занимљив меч, а обе екипе су нападачки блистале. То се пре свега односи на друго полувреме када је виђено чак 108 поена, а у таквој игри боље су се снашли црвено-бели који су на крају уписали победу резултатом 95:91.

Сјајну игру у нападу обе екипе посебно је истакао и тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић.

Ми смо у Загреб дошли након тешког циклуса утакмица у Евролиги. На гостовању Цедевити можда и није могло очекивати да будемо на нивоу који смо имали прилику да гледамо од Звезде. У складу са тим утакмица је била превише празнична у другом полувремену. Цедевита је постигла 58 поена, а ми 50. У тако добром нападачком издању ми смо ипак успели да славимо – рекао је Радоњић.

Своје виђење меча изнео је и Немања Дангубић који је том приликом домаћину честитао Божић и похвалио Цедевиту за добру утакмицу.

Велика победа за нас у овом дербију. Лоше смо започели меч, поготово у одбрани, али после смо успели да то поправимо и ухватимо прикључак. Цедевита је била нападачки веома расположена, али и ми нисмо заостајали што на крају и показује велики број поена. Ми се окрећемо мечевима у Евролиги који нам предстоје – истакао је Дангубић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment