Moja Crvena Zvezda
Најновије

Из другог угла: Јована Дамњановић

Нажалост, доживеле смо и први пораз у сезони и то баш тада када нам је победа била јако битна. Разлоге свог пораза, можемо тражити у судији, терену, ветру али ипак овај пораз иде највише нама, играчицама на душу.

У Ниш смо кренуле да победимо и ништа нас осим победе није занимало. Планирали смо да у првих 20-так минута дамо гол, што би нам олакшало даљи ток утакмице. Гол смо постигле тачно на време, у 10. минуту. После првог гола наставили смо да играмо офанзивно и након пар минута имали смо још једну добру шансу. Наш капитен Ивана Ерац је после корнера погодила стативу. Међутим екипа Машинца се није предавала и вратила се у такмицу у 35. минуту после једне, по мом мишљењу сумњиве ситуације. До полувремена смо имале још једну добру шансу, Ивана Бобић је погодила пречку. Друго полувреме је, за разлику од првог, припало екипи Машинца, које су нас надиграле у свим сегментима игре. Екипа из Ниша је играла као на “батерије“. Чинило се да су имале више снаге, а поготово више воље. Можда је најреалније било да се утакмица заврши нерешеним резултатом, међутим у завршници меча нам је понестало и среће. После једне наизглед безазлене ситуације Биљана Бајалица је неспретно реаговала и затресла сопствену мрежу.

Јована Дамњановић

Тако смо ми доживели први пораз, а екипа Машинца се вратила у трку за титулу.
Такође, захвалила бих се и нашим навијачима који су били феноменални и пружали нам изванредну подршку током свих 90 минута утакмице.
Покушаћемо да овај пораз што пре заборавимо и окренемо се новим утакмицама које нас очекују за 2 недеље када ће се првенство наставити после утакмица А репрезентације против Словеније, у квалификацијама за Европско Првенство.

Повезане вести

4 comments

Стефана МЦЗ окт 17, 2011 at 00:55

Jocko, morao je poraz da se desi kad-tad. Nemojte mnogo da brinete, znate da ste odlične, i bolje što se ovo desilo ranije, nego kasnije, kad bude baš trka i frka za trofej. Samo napred, mi verujemo u vas!

Reply
Aca_Delija окт 16, 2011 at 17:38

Brt , iz koliko uglova je Jovana Damjanovic 😀 xD aahhahaha 🙂 😛

Reply
Sveta Predić окт 16, 2011 at 21:52

Nije Jovana iz drugog ugla vec izvestaj sa utakmice! 🙂

Reply
srdjan окт 16, 2011 at 17:37

Ma samo hrabro, neka vas ovaj poraz ne pokoleba, znas i sama da je sve sastavljeno od poraza i pobeda, tako i ovo. Puno pozdrava i samo napred.

Reply

Leave a Comment