Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаРукомет

Нови скандал у режији СОС канала

СОС канал

РК Црвена звезда данас је добила противника у 3. колу Купа ЕХФ. О томе смо Вас већ обавестили, али треба погледати како је једна наводно објективна телевизијска кућа на својој интернет презентацији обавестила своје посетиоце о наведеној теми. У питању је наравно „СОС канал„.

Наиме, на први поглед у самом тексту ништа се не може лоше наћи. Стоји да црвено-бели рукометаши у наредној рунди Купа ЕХФ играју са португалском екипом Порто коју са клупе предводи Љубомир Обрадовић. Међутим, скандалозна је фотографија која прати поменути текст. Извесни Бојан Ђокић је текст „украсио“ грбом РК Црвена звезда (погледати слику десно). Ништа не би било чудно да то није грб РК

Грб РК Црвена звезда Мокрин (са сајта СОС канала)

Црвена звезда из Мокрина!!!???

Дакле према информацијама добијеним од дотичног медија, у 3. колу Купа ЕХФ, Порто ће гостовати екипи Црвене звезде из Мокрина.

Повезане вести

35 comments

Vladimir окт 20, 2011 at 08:34

Интересантно је да на сајту СОС канала више и не можете наћи вест у којој је била спорна слика. Очигледно своју срамоту желе да сакрију склањањем вести, уместо да званично упуте извињење.

Reply
Deki S. окт 18, 2011 at 22:31

To je zato sto u nasoj lepoj Srbiji Automehanicari rade u apoteci, mesari na televiziji, lekari kao putari a nekad nije ni bitno da neko ima zavsenu i osnovnu skolu bitno je kako je stranacki orjentican e zato gledamo kic i kaoubojstinu gde god da se okrenemo

Reply
jacki окт 18, 2011 at 21:45

haha pa braco delije sto se cudite uopste nije samo MUTAVI SOS KANAL GLODARKSA TELEVIZIJA NEGO I MRTVI RTS, SPORTAL.RS, SPORTSKI ZURNAL ONE SMESNE SPORTSKE NET, ODVRATNE NOVOSTI I NAJODVRATNIJE NOVINE PROKLETI BLIC SVE SAMI PACOVI…….ONOG TEGIJA IZ SOSA, STRAJNICA ODVRATNOG SA RTS-A I GOMILU DRUGIH SMESNIH NOVINARCICA I KOMENTATORA NE PODNOSIM. AL JE PRVA TV CRVENO-BELA VIDI SE ODMAX. JA VISE I NE IDEM NA OVE SUNTAVE SAJTOVE DUSMANI MOGU SAMO DA UMRU OD MUKE.

Reply
kalu окт 18, 2011 at 22:18

Bas tako.Jedino prva televizija gde imas ivanovica i onog miljana milicevica i ranije sto je bio gojko andrijasevic sa rts ovo ostalo su sve grobarski novinari a sto se tice sajtova jedino posecujemo ovaj sajt MCZ i to je to jel tu imam sve sto me zanima tj.vesti samo o zvezdi.Pohvale jos jednom urednicima ovog sajta!

Reply
Jasmina Jacki Delija окт 19, 2011 at 13:05

Tamo je i Milan Kalinic koji je vatreni zvezdas kao i ivan. Eh da braco Delije ja nisam musko nego zensko i zovem se Jasmina. Pozz Delijama.

Reply
Vanja окт 19, 2011 at 01:29

Dobro si ih nabrojao i stvarno cudi da su bas toliko grobari sve „pokrili“ ali to su sve mediji koje kontrolise paklena kombinacija sps-dss, iako dss nije sa njima na vlasti oni se mnogo dobro dopunjuju „iza kulisa,“ sto je dss zapoceo hapsenjem Dzaje to je sps nastavio ustolicenjem toleta… Mada sportske.net su i podnosljive. A jedine realne medijske kuce sto se sportskih desavanja tice su Prva i B-92.

Reply
DNL окт 19, 2011 at 01:35

mozzartsport.com је најобјективнији спортски сајт .
Имају ипрви информације, не обмањују јавност и не воде хајку против нас.

Reply
Jovica окт 19, 2011 at 09:46

A da se malo iskulira sa tom pričom da su svi protiv nas. Jasno je da smo medijski dosta slabiji od komšija. Ali sami smo za to krivi. Kad se kod nas nešto lepo dešava itekako nas ima po svim medijima. Setite se samo kad je Robi došao koliko su nas pratili svi mediji. Od 5 vesti iz fudbala 4 je bilo o Zvezdi. Naš problem je mnogo veći od tih iskompleksiranih novinarčića. Naš najveći problem je u našim redovima, nesposobnost, javašluk, nepoštenje, lopovluk, nerad. Niko nije toliko jak koliko smo mi, ili mi možemo biti slabi. Od nas zavisi. Nije moguće sad odjednom da nas niko ne voli. A Zvezdaša ima skoro duplo više od svih ostalih navijača(fanova, ljubitelja fudbala). Kad shvatimo da je problem u nama, i kad budemo pošteni, vredni, uspešni, kvalitetni, uporni, složni, pametni…svi ostali moći će samo da nam pljunu pod prozor.

Reply
mile 1970 окт 19, 2011 at 12:15

Brate zaboravio si najgoreg kovinjala

Reply
kalu окт 18, 2011 at 21:32

Meni ko najvise ide na mu.a na tom sos kanalu su FEGETlija i onaj grobar topalovic.Prvo onaj FEGETlija skoro cela emisija je o partizanu dok o zvezdi radnickom i hemofarmu posveti sve zajedno 10 minuta sto je velika sramota.Jao sto bi voleo samo u baksetu da dobijemo da vidim sta ce reci ona keri.a FEGETlija,i koga on zove u emisiju su sve grobarcine onaj svinjosevic te onaj koprivica,todoric,grbovic i ostala kompanija.I to je nase jadno novinarstvo.Jedino ko je delija je MIlan Rajic dok je sve ovo bag.a.SOS GROBARSKI KANAL!

Reply
Dark окт 19, 2011 at 09:11

Kada je predstavljan Pesic, FEGETlija je u svojoj emisiji dao prednost cak i prilogu sa priprema mladjih kategorija partizana?!?!?!

Reply
Vlada Tosic окт 18, 2011 at 21:31

Ma meni samo jedna stvar nije jasna…Ovo nije prvi put da se ovi sprdaju sa nama i da nas omalovazavaju, zasto neko bre ne raguje iz kluba ? Kolko se secam oni su imali studio cak na Marakani odakle su vodili one uzivo prenose (preko mobilnog telefona o.O) KAKO BRE NEMA NIKOG PAMETNOG PA DA KAZE “MARS BRE ODAVDE BAGRO JEDNA“. Oni za taj prostor ne daju neke velike pare i sigruno cemo brzo i lako naci zamenu za njih, posto je to trazen poslovni prostor …

Reply
Lee Addy окт 18, 2011 at 21:23

Zovem Tegeltiju i pitam ga kako to može da putuje na gostovanja sa Partizanom,a Zvezda igra u Pioniru i to ne može da se isprati i posle priča da je objektivan i naravno redakcija spusti slušalicu.Pa na**ba*u im se keve sledeći put kad me uključe. http://www.youtube.com/watch?v=nNetUl6Twtk VLADO KRALJU!

Reply
Nenad окт 18, 2011 at 21:05

To je prozivka na racun kosarkaskog kluba, verujem da razumete zasto…

Reply
Ryber Palunko окт 18, 2011 at 20:33

Kažem ja, SOS Tolibani.

Reply
POP окт 18, 2011 at 20:25

Pa ja sam odavno znao da je to grobarska televizija !!! Tegeltija vodi emisiju SOS Kos a 3/4 cele emisije prica samo o partizanu, onda onaj debeli sto ima glas kao da prica kroz nos jedno 10 puta prikazuje neke vesti iz partizana(FK) i mnogo smara lik. Onda onaj Nebojsa sto vodi emisiju(Srpski fudbal-tako nesto) je vredjao Kristica i kad komentarise neku zvezdinu vest, iz momenta se nadoveze na partizan i pohvali ga 5 puta vise iako nema razloga za to. Za nas navija samo ona crnka i to je to…

Reply
Alex окт 18, 2011 at 21:05

Nebojsa je jedini Zvezdas od svih koje si nabrojao, to znam 100%…

Reply
ДЕЈАН БИЛЕЋА окт 18, 2011 at 21:08

Najveci Zvezdas od svih njih je MIlan Rajic covjek je stvarno legenda uvjek se dopisujemo preko fb kaze da sa uzivanjem voli da pecka grobare

Reply
Dark окт 19, 2011 at 09:07

Ali zato ta crnka vredi mnoooogo vise od svih njih! 🙂 DOBRA!
Inace, koliko ja znam i Nebojsa je Zvezdas.

Reply
Alex окт 18, 2011 at 20:06

Hvala bogu pa nemam taj kanal, a i da imam ne bih gledao. Sram da ih bude…

Reply
PERA BOR окт 18, 2011 at 19:51

Hvala bogu da ja taj kanal nemam na svojoj kablovskoj televiziji pa ne mogu da slusam glupoisti koje slusam.

Reply
PERA BOR окт 18, 2011 at 20:25

* koje oni izricu u svojim vestima

Reply
Milan окт 18, 2011 at 19:13

Ma mogu samo da nam ga p**e,ali samo ako mi budemo dobre volje,pa im i to damo! NABIJAMO KOMPLEKSE, POSTAVLJAMO REKORDE! Srpska je cela crveno-bela!

Reply
Vladimir окт 18, 2011 at 19:12

Након две моје интервенције и више од пола сата чекања, „господа“ са СОС канала су се удостојила да промене спорну фотографију.

Reply
Марко РКЦЗ окт 18, 2011 at 18:46

То је својствено нашим новинарима, такве провокације. Погледајте само текстове на сајту спортал.рс или колумне извесног Дејана Анђуса у дневном листу Правда. То је доказ колики су аматери новинари у нашој држави.

Reply
milos окт 18, 2011 at 19:16

Ovo nikako nije bilo slucajno i ako su se oni proforme izvinili kada je Vladimir kulturno reagovao na njihov bezobrazluk. I da ne znaju kako izgleda nas grb, sto nikako nije moguce, na ovom koji je objavljen se jasno vidi natpis Mokrin!Nadam se da ce „duhoviti“ Bojan Djokic, najmanje, ostati bez svoje plate, ali vas molim, sve vas koji dajete svoje komentare na ovom sajtu, da reagujete na ovaj bezobrazluk i ostro reagujete (putem mejla, da me pogresno ne razumete) na ovu njihovu provokaciju. Inace, da znam to da radim, sada bih im “oborio“ sajt. SRAMOTA, poludeo sam, svako malo, neka budala se sprda sa nama. Evo i ovaj novi Sha Ila – Raduljica

Reply
Braca окт 19, 2011 at 00:30

Nisam citao Andjusove kolumne, ali se dobro secam njegovih komentara u Sportskoj galaksiji!!!

Reply
Стефана МЦЗ окт 18, 2011 at 18:42

Na šta je spalo novinarstvo, Bože mili. Ko se sve danas naziva novinarom…

Reply
Miki окт 18, 2011 at 22:53

A i ti, vala! Gde ono radis, u Sportu? 😀

Reply
Стефана МЦЗ окт 19, 2011 at 02:39

Ej, nemoj mene da diraš, ja niiikad ne bih napravila takvu kardinalnu grešku, pogotovo ako se radi o Zvezdi : ) Dobar novinar mora da bude pre svega dooobro informisan o onome o čemu piše, a drugo, mora da proveri tekst pedeset puta pre no što ga pošalje u štampu.

Reply
Miki окт 19, 2011 at 16:17

Dobro, izvini, necu vise da te diram :p vidim da si profesionalac 🙂

Reply
Stefana окт 19, 2011 at 18:33

Nisam još uvek, ali trudim se da postanem jednog dana ; )

Miki окт 19, 2011 at 19:08

Drzim ti palceve 🙂

Reply
Jo окт 18, 2011 at 18:24 Reply

Leave a Comment