Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаТрансфериФудбал

Раосављевић о Јовићу, Јовановићу, Вукановићу, Вукајлији…

Спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић за „Курир“ је причао о дешавањима у прелазном року. Преносимо текст у целости.

Црвена звезда је исплатила Миодрага Божовића, а спортски директор Блажо Раосављевић тврди да он није уцењивао клуб.

Није тајна да је клуб дуговао популарном Грофу одређени новац, негде око 270.000 евра, али је у протеклој недељи управа успела да исплати тренера и његове помоћнике, као и велики број фудбалера.

– Било је одређених дуговања према тренерима и играчима, али је наше руководство испунило своје обавезе везане за плаћање. Сви јако добро знамо у каквим се финансијским проблемима налази Црвена звезда. Имамо још неких ситних дугова према домаћим играчима, али и то ћемо успешно завршити – рекао је Блажо Раосављевић и додао:

– Гроф то добро разуме и није тачно да је он условљавао или уцењивао клуб. Чуо сам разне приче, али као човек који јако добро познаје Божу, морам да кажем да он то никада не би радио.

Спортски директор Црвене звезде открива и какав је договор са Миодрагом Божовићем.

– Гроф има уговор до лета 2018. године, али смо се на састанку договорили да он остане тренер до лета. Његова жеља је да посао одради до јуна, а онда да седнемо и причамо о томе шта ће бити даље.

О прелазном року Блажо Раосављевић каже:

– Не бих превише да причам о томе да се нешто не би изјаловило. Ето, имали смо неки контакт са Бобаном Јовићем, а онда је то некако доспело у медије и Пољаци су дигли обештећење. Уместо да га доведемо за нула динара, сада од тога неће бити ништа. Исто нам се десило летос када смо причали са Митровићем и када су Турци почели да нас уцењују.

Звездино дете Вукашин Јовановић који игра за Зенит изразио је жељу преко Курира да се врати на Маракану.

– Читао сам шта је причао. Вулета много волим, као играча и као човека. Нама би одговарала само позајмица на годину дана, због Европе. Видећемо, вероватно ћемо причати са Русима.

Португалац Уго Вијеира је на излазним вратима.

– Вијеира је одбио понуду јапанске Јокохаме, где би на годишњем нивоу имао плату од 700.000 евра! Каже да има неке Кинезе, видећемо, али колико видим, он одлази сигурно.

Велики број домаћих играча повезиван је са Црвеном звездом. Саша Јовановић из лучанске Младости, Тарас Бондаренко из Металца, Марко Мркић и Милан Павков из нишког Радничког, Алекса Вукановић из Напретка…

– Видим да доводимо сваки дан десеторицу играча, као да их купујемо на кило. (смех) Није тачно. Има занимљивих, али су све то нагађања. Причали смо са Напретком око Вукановића. Тражили су нам 500.000 евра и 30 одсто од наредне продаје. Није било договора.

Црвена звезда има приоритете на одређеним позицијама.

– У принципу нам је потребан штопер, можда и два. Ако оде Ристић, имамо замене у Анђелковићу и Милошевићу. Може да оде и неко из везног реда, па ће и ту бити потребно освежење, као и у нападу због Вијеире. Ту је и Петковић и позиција десног бека. Ако оде, мораћемо да нађемо решење.

Нападач Борца из Чачка Срђан Вукајлија изјавио је да је он већ играч Црвене звезде.

– Вукајлија има предуговор са нама. Чека нас шест месеци…

Повезане вести

16 comments

Otpisani101 дец 27, 2016 at 17:27

Slazem se sa svima da je zvezda sa grofom odigrala ocajnu sezonu i siguran sam da smo derbi igrali na kraju sezone da bi doziveli debakl…grof u evropi nije ama pokazao bas nista-od kairata pa do sasuola…sada o uprava gde su bitni blazo pijanica i terzic lopov i sta posle njih?…odgovora ili nema ili deda dzaja za koga su i pijanica i lopov bogovi…partizan je imao opoziciju koja se i tukla da smeni upravu…ja nigde nisam cuo nijedno ime da hoce da zameni terzica i to je surova istina…moze on da ode i verovatno ce ponovo sastanak sa vucicem i ponovo deda dzajic…na zalost svih nas terzic je bolji i od dzajica i od lukica i od toplice i od dentane i to su cinjenice i to se pokazuje i u sportskom i finansijskom smislu…svi rezultati su na strani pijanice i lopova pa voleli ih mi ili ne…i ja hocu da zvezdu kupi roman abramovic i da trener bude murinjo ali realnost je surova…realnost je da niko vise nece u zvezdu koja grca u dugovima…mnogi se ovde ponasaju kao da je zvezda barselona i sada moze terzic da kupi ronalda a on eto kupio milica iz spartaka…koliko para ,toliko i muzike…

Reply
NESO дец 27, 2016 at 17:02

RAZMISJLAM I PITAM SAMOG SEBE KAO I UVEK ZASTO UPRAVA I ODGOVORNI U ZVEZDU NE DAJU ULTIMATUM ZA BOGOVICA OBAVEZNO DA IMA KONDICIONI TRENER I TO STRUCNAK A SA DRUGE STRANE ON DAJEULTIMATOVE ZA SVOJ NOBAC I ZA SVE ZVEZDINE IGRACE A TAJ TRENER NAM JE MNOGO POTREBAN ZA KODICIU NASIK FUDBALERA

Reply
dejo дец 27, 2016 at 16:51

Autore Dragane zasto mi brises kom. malo prije koji sam postavio jer sam bio predlozio nesto jer volim Crvenu Zvezdu i zao mi je da je vidim da gubi od timova kakav je Ludogorec pa Sasuolo na svom stadionu jer to se nije desavalo od generacije kad su u nju bili Pantelic i Zigic ,mislim da treba da Crvena Zvezda u upravi da ima jakog stranog biznismena uz njega da budu bivsi igraci Crvene Zvezde u toj upravi Crvene Zvezde nesto kao u Celziju ili Mancester Junajtedu

Reply
dejo дец 27, 2016 at 16:16

Mislim da bi trebali admini sajta MCZ da stave pitanje Da li ste za Privatizaciju Crvene Zvezde bez toga da tzv vodje odlucuju i ucestvuju u tome ?:),tek posle ovoga treba da se zna oce li Crvena Zvezda se podignut na veci nivo ili moze da bude amaterski klub nazalost ,samo da se zna ne moze da drzava Srbija uvjek pomaze bilo da je to u pitanju Crvena Zvezda ili Partizan ,sto se tice dovodjenja igraca Crvene Zvezde klub kakav je Crvena Zvezda mora da dovede igrace koji su prava pojacanja uz to da dodju svi igraci prije nego sto pocnu pripreme Crvene Zvezde a sto se tice priprema klub kakav je Crvena Zvezda mora da uradi ozbiljne pripreme sa jakim klubovima i da se radi jos jace na treninzima da ne bi u Evropi bilo ono sto je bilo jer se ne secam da su generacije 98-99 gubile utakmice na stadionu Rajko Mitic bivsoj Marakani ,ocemo da se vrati pobjednicki duh kad Crvena Zvezda igra utakmice u Evropi

Reply
Goran дец 27, 2016 at 16:02

FK Crvena Zvezda:

Sampion drzave 27 puta
Sampion SR Srbije 1 put
Pobednik Nacionalnog Kupa 24 puta
Supersampion (Superkup) drzave 2 puta
Pobednik Kupa Prvoligasa (Liga Kup) 1 put
Pobednik Letnje TV Lige Sampiona 2 puta
Pobednik Interkontinentalnog Kupa 1 put
Pobednik Kupa Evropskih Sampiona 1 put
Pobednik Srednje Evropskog Kupa 2 puta
Pobednik Medjunarodnih turnira 17 puta
Osvajac Duple Krune 10 puta
Osvajac Triple Krune 5 puta

Zvezda Sampion!!!

Reply
LA[K]I дец 27, 2016 at 15:44

Admine da li je moguce da si opet „prekrstio“ igraca. Nije Vukajlija, nego VUJAKLIJA. Isto si prosli put za onog Jovica napisao Bojan, a covek se zove Boban. Pazi ubuduce.

Reply
mitke дец 27, 2016 at 14:24 Reply
zoki дец 27, 2016 at 13:29

Covek zove Srđan Vujaklija, ne Vukajlija…

Reply
CIGANIN74 дец 27, 2016 at 13:18

Blazo je slika i prilika sveukopnog stanja u klubu,dok ovakvi likovi bitisu po klubu nama nece biti bolje

Reply
Estrella Roja дец 27, 2016 at 17:58

Ne znam čemu ovoliki minusi, šta nije istina u tvom komentaru?

Reply
LA[K]I дец 27, 2016 at 20:07

Estrella Roja: I ja se pitam. Nista covek nije promasio. Ma da kad se pogleda on tu nista nije kriv, kao ni Grof (sto se pojacanja tice). Sve su to Terzine mafijaske kombinacije. Oni su tu samo da se pokaze da Zvezda ima upravu i da funkcionise normalno, a u stvari Boga pitaj da li oni imaju pojma o tome sa kojim igracem ce potpisati ugovor.

Reply
CIGANIN74 дец 27, 2016 at 20:21

Ljubitelji Blazinih posalica su vredni kad treba minus udariti a kad treba mozak ukljuciti ili oci otvoriti e to zbog opcinjenosti prema doticnom teze ide

Reply
Dejan Gajić дец 27, 2016 at 11:22

SAŠA JOVANOVIĆ!!! Prevelika primanja za trenera u ovakvo vreme…

Reply
NESO дец 27, 2016 at 12:24

DEJANE ZASTO SE NE PITAS SAMOG SEBE OVA PRIMANJA ZA BOGOVICA ZA JEDAN MESC DVA ILI NEKOLIKO MOGDA I VISE MESECA A ISTO JE I SA IGRACIMA BICU KRATAK KO RAZUME A ODAVDE MI SVI NAVIJACI TRAGIMO OD FUDBALERA DA GINU GORE SU OD MANIKENI NULA OD IGRACA NOVAC NOVAC I SAMO NOVAC TO JE PROBLEM NASE ZVAZDE

Reply
Ivan дец 27, 2016 at 10:54

Blaža pijani uvek ama baš uvek nama podižu cenu pa zašta ti drugo primas platu ne radiš svoj poso konkretno a vidimo da ste baš dobro plaćeni kako kažeš za grofa dugovali smo mu 270 hiljada e to je ogroman novac a koce nama da plati nerviranje šta nam radite od kluba paraziti jedni samo gledate gde će da ukradete oca vi …..

Reply
NESO дец 27, 2016 at 11:08

IVANE brate smirise sve ce biti u mesto posle kise dolazi sunce samo cuvaj zdravjle

Reply

Leave a Comment