Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда обележила годину пуну успеха

У фантастичном амбијенту хотела “Crown Plaza“, Црвена звезда мтс је новогодишњим коктелом обележила веома успешну годину на свим фронтовима.

Црвена звезда мтс обележила је, сада већ традиционално, новогодишњим коктелом годину за нама. И то какву годину. У календарској 2016. години бележени су само успеси. Одбрањена је титула у АБА лиги, као и у Првенству Србије, а забележен је и историјски резултат у Евролиги пласманом у Топ 8.

Велики труд који су уложили играчки кадар, стручни штаб, менаџмент клуба, као и сви запослени донео је награде у виду резултата на свим пољима. У складу са тим, прослава је била сасвим адекватна у прелепом амбијенту Звездиног партнера хотела “Crown Plaza“.

Бројне званице, пријатељи клуба, бивши кошаркаши Црвене звезде, представници КСС, првотимци Црвене звезде и развојног тима ФМП-а, менаџмент клуба, запослени, спонзори, новинари и многи други били су присутни вечери у којој је у првом плану било обележавање успешне године, али и промоције календара какав до сада није виђен. Звездини јунаци са терена преточени су у праве стрип јунаке по идеји маркетинга тима Црвене звезде мтс. Идеју су преточили у реализацију Ненад Лекић који је осмислио ликове и Милан Ђуров урадивши дизајн, а поносно истичемо да су обојица део дизајн тима КК Црвена звезда.

Програм су водила добро позната лица свим Звездашима – Мина Павловић и Катарина Срећковић, а аваницама су се том приликом обратили пре свих обратио Вељко Антонић испред Звездиног партнера хотела “Crown Plaza“ који је обезбедио фантастичан амбијент. Након обраћања Звездиних легенди Драган Капичић и Драгиша Вучинић, микрофон је преузео и двојац који је осовина сјајних резултата црвено-белих – тренер Дејан Радоњић и председник Небојша Човић. На крају су директор маркетинга Црвене звезде Филип Сунтурлић и Ненад Лекић представили календар за 2017. годину.

Када је прошао протоколарни део на сцену су ступили Марија Микић и бенд који су сјајним наступом забављали званицне. Остатак вечери је протекао у опуштеним разговорима и слављеничкој атмосфери. Црвена звезда мтс дефинитивно има шта да слави, а овакав догађај је прави начин да се успеси обележе и прави подстрек за све изазове који тек предстоје.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Nikola дец 28, 2016 at 10:37

Primer za ostale klubovr u Srbiji ali ne samo za ostale nego i za nas fudbalski, rukometni, vaterpolo, …. Svaka čast!!!

Reply

Leave a Comment