Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Томпсон за крај године

Црвена звезда ће по свему судећи завршити годину са пуним ростером и шеф струке Дејан Радоњић ће тако коначно имати на располагању састав какав је желео од почетка сезоне.

Наиме, очекује се да Дион Томпсон, који ће 31. децембра завршити мисију у Галтасарају, постане одмах потом кошаркаш нашег клуба.

Иако званичних информација из клуба наравно нема, страни медији су јуче пренели да је посао завршен, а све се може наслутити и чињеницом да је Томпсон запратио профил нашег клуба, а узајамно се запратио са директором Звезде Давором Ристовићем.

Подсетимо, реч је о снажном центру који игра и на позицији крилног центра, а у каријери је наступао за Калитеас, Олимпију, Албу, Бајерн, Хапоел и Галатасарај.

Нема сумње, биће то право и велико појачање пред наставак сезоне.

Повезане вести

13 comments

dejo дец 28, 2016 at 18:48

Nadam se da ce uprava KK Crvena Zvezda ubrzo potpisat ugovor sa Tompsonom a tek kad ga vidimo u dresu ĶK Crvena Zvezda na promociji ili u dresu Crvene Zvezde u narednoj takmicarskoj utakmici a inace ce Tompson bit odlicno pojacanje jer eto primjera u CSKA iz Moskve Hajns koji ima oko dva metra

Reply
Estrella Roja дец 28, 2016 at 17:30

Bolje dovesti solidnog igrača nego rizikovati povredu Kuzmića ili Bjelice jer Mitrovića, bez uvrede prema njegovoj ličnosti, skoro da smatram rekreativcem. E sad, drugo je pitanje šta smo čekali 6 meseci, nije valjda bio cilj dovesti igrača relativno skromnog dometa samo zato da bi se sprečilo iscrpljivanje pomenutih igrača na centarskoj poziciji. A šta tek reći za pleja? Kod centra je malo skromnija ponuda, to je već poznata stvar ali već kod organizatora igre smo mogli i morali boljeg igrača od Voltersa da dovedemo i to još početkom sezone. Pogledajte Cedevitu koja dovodi izuzetne igrače na tom mestu a bez prevelike sume novca, pa i komšije su dovele boljeg igrača od našeg pleja na mestu crnca. Da ne bude zabune, košarkaški klub je svetlosnu milju ispred fudbalskog koji ne postoji na evropskoj sceni, potpuno suprotne uloge od pre recimo 2 i po decenije, ali kada se budu analizirali rezultati doći će se do zaključka da bi top 8, moguće i final four bio dostižan za pojačanjima na tim mestima (centar i plej), ne sa statistima-strancima nego igračima poput Milera iz prošle. Šteta, teško će se desiti slučaj da imamo toliko dobrih domaćih igrača u jednom trenutku, i to pre svega igrača timskog duha bez izraženih sujeta svojstvenih zvezdama. Zato je trebao da se napravi iskorak u organizacionom delu kluba kako ne bi zavisili od milosti političara (čitaj: države) i tu ne mislim da je Čović bogomdan, da je on jedini predodređen da vodi klub, te da bi njegovim odlaskom i Zvezda postala kao fudbalska sekcija. Suviše je to ograničen stav. Ipak bitno je i ko bi posle njega vodio klub, postavljeni standardi su ograničavajući faktor za neko mrcvarenje svojstveno nekim „novim“ ljudima.

Reply
Vuja NBG дец 28, 2016 at 17:33

Dosta toga pametnog rečeno,sine.

Reply
who дец 28, 2016 at 19:38

Volters je odlican igrac, a cedevita dovodi igrac koji daju 20+ poena, a igraci koje oni cuvaju daju 15+ poena.Ako mislis da Mleri nicu na granama, gresis.Dion je odlican igrac, sa izvanrednim pikom, jakim blokom, zagradjivanjem.On je vrh igrac.A sto se tebe tice, ti si jedan od onih koji josarku dozivljavaju kao jednosmernu igru.Zvezda nema taj luksuz da dovodi dobre ofanzivce koji su duhovi u odbrani, kao cedevita.Kompletan igrac je mnogo skup.U nasim uslovima sa tim novcem samo defanzivnom igrom mozemo da pobedjujemo i to vrhunskom, onakvom kakvu zvezda igra.

Reply
Estrella Roja дец 28, 2016 at 21:37

Koliko god se trudio ne možeš da opravdaš dovođenje Voltersa kao odličan potez. Trebao nam je igrač suprotnih karakteristika od Jovića, čije su ofanzivne karakteristike mnogo izraženije od defanzivnih. Ovako nemamo ni pouzdan šut niti pristojnu odbranu od strane Amerikanca, čak ni taj tzv. flouter po kome bi trebalo da je poznat ne ulazi često. Kada se uporedi cena našeg i Cedevitinog Amera na poziciji pleja ona nije toliko u nesrazmeri koliko su to pružene igre dvojice igrača, ma koliko se govorilo da nam ofanzivci ne trebaju jer bi porušili koncepciju. Pa, je l’ Miler srušio koncept u Zvezdinim pobedama prošle sezone. Bajke za decu su te priče.

Reply
Dejan дец 28, 2016 at 22:46

A jel nekome pada na pamet da je ovako ustedjeno 6 dobrih plata, da je doveden igrac onda kada stvari pocinju da se lome, kao sto je prosle sezone dosao Kvinsi…???

Reply
Vuja NBG дец 28, 2016 at 15:28

Gledao sam ga par tekmi u Galati i jedino zapazio da ima brze noge i dobar skok…nadogradiće mu Radonja ostalo,nadam se.

Reply
Delije Župa дец 28, 2016 at 12:44

Visina nije nikakvo merilo,Kajl Hajns iz CSKA ima 200-202cm,pa mu nemoze niko nista u reketu tako da,ako je istina dobrodosao u klub pa cemo da vidimo vredi li ista!!!

Reply
Shone дец 28, 2016 at 19:31

Hajns ima 195 cm

Reply
SVE PJANO21 дец 28, 2016 at 12:15

Nisam ga ranije pratio kako igra, ali sa visinom od 204 cm nekako mi ne uliva poverenje, više sam za nekog od preko 210 samo da više mišića od Kuzmića. Ali videćemo uskoro kakav je igrač.
Napred Zvezdo!!!

Reply
Lakarijeeee дец 28, 2016 at 11:06

verujem da ce eksplodirati kod nas, zna Radonja sta radi.

Reply
Lule дец 28, 2016 at 11:03

Macka u dzaku

Reply
lepi123456678 дец 28, 2016 at 10:59

Uhodite ih kao ljubomorna cura bivse… ???

Reply

Leave a Comment