Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновијеТрансфери

Стефан Ђорђевић 4 године у Црвеној звезди

КК Црвена звезда мтс наставља праксу потписивања вишегодишњих уговора са играчима из своје омладинске школе. Након Раданова, Симанића, Аранитовића…и Стефан Ђорђевић потписао вишегодишњи професионални уговор са црвено-белима.

Млади репрезентативац Србије и кошаркаш Црвене звезде мтс Стефан Ђорђевић, потписао је у среду четворогодишњи уговор са црвено-белима.

Талентовани крилни центар, рођен 1998.године, висок је 206 центиметара, а са подједнаким успехом игра на позицијама 4 и 5.

Ђорђевић је током пролећа уз Симанића, Раданова и Ускоковића био међу најзапаженијима у јуниорском тиму Црвене звезде мтс на турниру Евролиге у Берлину, а потписивањем вишегодишњег уговора са младим Лесковчанином настављена је пракса да се младим и талентованим играчима нуди сарадња на дуже стазе.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Vuja NBG дец 29, 2016 at 15:55

Gledao sam na Yuo tubu ovog malog i nisam video da je dao niti jedan poen,a da nije bio ispod samog koša.Tanak je do bola,ne znam šta u njemu vide!

Reply
dejo дец 28, 2016 at 19:44

Pravi potez uprave KK Crvena Zvezda sto je potpisala ugovor sa djetetom iz svoje skole visegodisnji ugovor ,mislim da bi trebala uprava FK Crvena Zvezda da radi isti takav posao kao sto radi uprava KK Crvena Zvezda jer to je dobro i za Crvenu Zvezdu i igraca koji igra tu u Crvenoj Zvezdi obostrano znaci

Reply

Leave a Comment