Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Фудбал са играчима – најлепши поклон

Током читаве године Фудбалски клуб Црвена звезда труди се да помогне онима којима су помоћ, а понекад и само пажња и мало времена за дружење, најпотребнији. Новогодишњи празници само су један од повода за организовање хуманитарних акција којима се Звездини фудбалери увек врло радо одазивају.

Овог пута Андрија Луковић и Михајло Ристић побринули су се да деца из Центра за зажтиту одојчади, деце и омладине на Вождовцу добију новогодишње поклоне и у што бољем расположењу започну 2017. годину.

Након што су поделили пакетиће, двојица фудбалера провела су време у пријатном разговору и фотографисању са децом. Потом су прешли на место на којем се наши играчи осећају најпријатније – на терен. Дечаци су били одушевљени што су имали прилике да на свом терену заиграју фудбал са првотимцима Црвене звезде, да покажу своје умеће и „украду” неки потез од наших играча. Играла се популарна „шева“, али свима је било најважније да се лепо забаве и уживају у дружењу.

Луковић и Ристић истакли су да су уживали на терену са децом и да и њима пођеднако значе овакве акције због сазнања да некоме могу да улепшају пазнике. Клуб ће и у будућности наставити кроз сличне акције да на делу показује хуманост.

Како је било погледајте и у новогодишњој епизоди Звезда ТВ која вас очекује сутра.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo јан 1, 2017 at 00:47

Srecna nova godina svim autorima MCZ pa da sve sekcije Crvene Zvezde imaju bolje rezultate nego u prosloj godini

Reply

Leave a Comment