Moja Crvena Zvezda
АтлетикаВажноНајновијеОстало

Одржан Новогодишњи митинг АК Црвена звезда

У предивној атмосфери београдске атлетске дворане одржан је још један Новогодишњи митинг АК „Црвена звезда“. Више од 500 такмичара из целе Србије испратило је стару годину и проверило форму пред предстојећу зимску сезону.

Такмичење је обележио јуниор атлетског клуба Црвена звезда, шеснаестогодишњи Јасмин Халили који је на почетку сезоне прескочио 2.12м. Милош Тодосијевић такође звездин „висаш“ овога пута је прескочио 2.05 док су Камасијеви (ВНС) пионири Мујановић Ниола и Босак Марко прескочили 1.80м и 185м.

У спринтерским дисциплинама доминирали су такмичари Црвене звезде. Милана Тирнанић је победила у конкуренцији сениорки са резултатом 7.77с, док је код мушкараца прво место освојио Драксимовић Слободан, резултатом 7.19с.

Код јуниора спринтера најбржи је био Јевремовић Марко који је деоници од 60м претрчао за 7.36с. друго је био Ајра Бесник (НБГ) а трећи Војиновић Марко.

У дисциплини 200м фантастичну форму пред почетак сезоне потврдио је звездин јуниор Јован Стојоски који је резултатом 22.29с победио испред Марка Јевремовића из београдског Патризана 1945.

Најбрже јуниорке је била Тамара Дамјановић и Ангела Ронцелли, такмичарке АК Црвена звезда водиле су велику борбу до краја трке где је Тамара Дамјановић победила за 6 стотих делова секунде резултатом 26.13, док је треће место освојила Пешић Александра из Кошутњака.

Најбржа јуниоркана 60м, Тамара Вулетић (П45) победила је резултатом 7.90 секунди испред Тамаре Дамјановић из Црвене звезде која трчала 7.95с. Треће место освојила је Петровић Јона са временом 8.06с.

У мл. пионирској конкуренцији истакла се Анђела Радоичић која је 200м истрчала за за овај узраст сјајних 26,66с

Добар почетак сезоне најавили су и остали спортисти, пионири Ајра Ељвир, Борис Ивановић, Стефан Каљуш, пионирке Савић Јована, Плавшић Анђела, Митев Теодора.

За крај, можда и најлепши део такмичења било је ндметање „клинаца“ узраста атлетских школа.

Незванични резултати – Пионири, јуниори и сениори:

nezvanicni-rezultati-novogodisnji-miting-czb

Резултати атлетских школа:

nezvanicni-rezultati-novogodisnji-miting-czb-atletske-skole

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment