Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Црвено-бели допутовали у Каунас, игра Томпсон!

Кошаркаши Црвене звезде мст допутовали су четвртак у поподневним часовима у Каунас на утакмицу 16.кола Евролиге против Жалгириса.

Кошаркаши Црвене звезде мст допутовали су четвртак у поподневним часовима у Каунас на утакмицу 16.кола Евролиге против Жалгириса.

Црвено-бели су на још једно тешко путовање и гостовање (преко Франкфурта и Виљнуса) кренули комплетни, појачани и новим играчем Дионом Томпсоном, свесни да ће морати да одиграју врло добру утакмицу уколико желе повољан резултат у „Жалгирио Арени“ једној од најлепших дворана у евролигашком такмичењу, која је за сваки меч испуњена до последњег места врло бучним навијачима Жалгириса:

Марко Гудурић: „Почели смо 2017.годину на прави начин, стигао нам је и нови играч, сада нас чека то гостовање у Каунасу где очекујемо врло тешку утакмицу. Кошаркаши Жалгириса су нас победили у Београду и надиграли, можда нам и не леже као екипа али спремићемо се и идемо да покушамо да одбијемо. Дуго су заједно, познају се, врло су уиграни, прецизни и тачни у својој игри, и тачно се зна ко шта ради у том тиму. Јасно је да ћемо морати да одиграмо добар меч, уколико желимо да забележимо повољан резултат у Каунасу.“

Немања Дангубић:
„Још један напоран пут и тешко гостовање је пред нама, али не желимо да потенцирамо то, спремали смо се за ово. Жалгирис нам очигледно не одговара, врло су квалитетни као тим, чврсти, дисциплиновани, очекује нас тежак посао на њиховом терену. Врло су прецизни у својој игри, имају тимске играче, играју тимску одбрана и имају доброг тренера који је све то сложио. Морамо да одиграмо квалитетну утакмицу, да контролишемо скок који нам је задавао доста проблема у првом мечу, да зауставимо њихове шутере, и све укупно гледано, мора доста тога да се уради да би дошли до победе тамо у Каунасу“.

Екипа Црвене звезде мтс стигла је у Каунас у поподневним часовима, након ручка и одмора, тим Дејана Радоњића ће тренирати у „Жалгирио Арени“, а још један тренинг одрадиће на дан утакмице. Повратак у Београд предвиђен је за суботу.

Утакмица 16.кола Жалгирис – Црвена звезда мтс игра се у петак од 19 часова, уз директан пренос на ТВ „Спортклуб“.

Повезане вести

1 comment

dejo јан 5, 2017 at 18:41

Samo naprijed kosarkasi Crvene Zvezde da nas sjutra obradujete na Badnji dan

Reply

Leave a Comment