Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Будеску прихватио Звездине услове, позната плата и бонуси

По свему судећи Звезда је добила ново појачање у прелазном року. Кристијан Будеску је прихватио услове уговора и постаће нови играч нашег клуба.

„Будеску нам је рекао да прихвата услове и да хоће да носи дрес Звезде. Има још детаља и финеса, а ми се надамо да ћемо успети да добијемо екстра појачање. Раскинуо је уговор са Далијеном и сутра чека папир пре доласка у Београд. Надамо се успешном финишу посла“ речено је из клуба за „Хотспорт“.

Будеску ће, како даље пише овај портал, до лета имати 25.000 евра месечну плату, плус бонусе од 20.000 евра за титулу и 10.000 евра за освајање Купа Србије. Следеће сезоне ови износи би били чак дуплирани.

Повезане вести

18 comments

HADZI NESO јан 8, 2017 at 22:52

terzicu u radi sve donesi i ninisa u paketu sa budesku jerbo ninis je vec slobodan igrac moze da stigne bez problema mem veceras i bez obestecejne necemo platiti ni 0 evro za potpis

Reply
dejo јан 8, 2017 at 22:46

Meni ce bit milo sto je dosao u Crvenu Zvezdu Rumun Budesku ,sto se Privatizacije ljudi su protiv nje jer ne znaju da je to bolje za Crvenu Zvezdu i neki ne vole da budu cista posla u Crvenoj Zvezdi

Reply
HADZI NESO јан 8, 2017 at 23:25

deo prifatam tvoj predlog a i ja sam licno za to samo deo koliko pratio pedeset godina zvezdu i znam mnogo mnogo o zvezdi da ti objasnim mozda i ti znas a i svi zvezdasi treba da znaju u zvezdu imalaje i sad ima u klubu dve struje to znaci jedni zada a jedni za ne plus u zvezdu naj glavne odluke donise zvezdine zvezde toest veterani koj su mnogo dali zvezdi zvezda moze da se privatizuje vec sutra ali je problem sta zvezda nema oformenu i stabilnu upravu kau vreme milanica stankovica sekularca gojko zeca i da ovi momentalno koj su zvezdu samo su zaradi reda da dizu ruke i da kazu amen a siguran sam da gospodin vucic moze da nadze i kupac koj ce da ulozi u zvezdu a misli da i gasprom dao je predlog za takvo nesto a ni su svesni kao sta si rekao privatizacija jedini nacin da pocnemo od nule

Reply
Sofro јан 8, 2017 at 19:47

Ajde malo da se pravimo pametni.Kao prvo,decko se zove Konstantin a ne Kristijan,kao drugo Falkao razbija u Monaku a kao trece Budescu je odigrao 130 utakmica u ligi,postigao je 47 golova a namestio 38!!!U aktuelnoj Ligi Evrope je dao 1 a asistirao kod 3 gola.Mislim da to govori o kakvom kalibru igraca je rec.Pozdrav svim pravim navijacima.

Reply
Suhoj37 јан 8, 2017 at 18:47

Hajde da ne budem isuviše skeptičan, ali mislim da on još uvek nije naš igrač na 100% pa zato dok ga ne vidim u Zvezdinom dresu ne verujem ništa. Ako dođe, on je super za naše uslove a za Evropu ćemo videti za nekoliko meseci. Vidim da igra na sredini a može da igra i napadača pa bi možda bilo dobro ga upariti sa Kangom na sredini.Lično bih voleo da zadržimo Babunskog, Ristića i Plavšića, ali sve mi se više čini da Grof forsira crnogorski klan u timu. Daj bože da usledi čistka na leto jer na ne treba toliko igrača.

Reply
Otpisani101 јан 8, 2017 at 15:27

Iskren da budem ne znam kako igra rumun…nije garancija ni ako je dobro igrao da ce uspeti u zvezdi a mozda bude i najbolji u ligi…to niko ne zna…i mucea je hvalio prosinecki,pa je bio nula…i falcao u atletiku bio najbolji i danas ne znamo ni gde igra…ako se dovede milic on je polovnjak,rumun je preskupo placen…dakle navijacima se ne moze ugoditi…mislim da uprava sa ovolikim dugom dobro vodi klub i cini sve da budemo jos bolji…terzic ako uzima procente i neka uzima…i lukic i dzajic bi uzimali da su nekoga prodali…za dz. u zvezdi niko nece i ne u zvezdi nego bilo gde…i vi sto pricate o procentima nigde ne bi radili bez plate…neka zvezda osvoji titulu i neka udje u ligu sampiona a terzic neka postane milijarder,ja nemam problem s tim…

Reply
kastiljo јан 8, 2017 at 18:23

Namerno se pravi medijska fama oko “preskupog“ rumuna da bi mogli o cemu pisati ako se desi da decko ispadne iz forme ili Zvezda igra lose,bice naslovi tipa “Da li je vredan tih silnih novaca?!“ ako se desi da veze 2 losije utakmice…Klasicna grobarska propagandna masinerija kakvoj bi Gebels pozavideo.Nekoliko dana se vrti prica oko toga koliko ce zvezdino pojacanje zaraditi za godinu,dve il sta ti ja znam,dok niko NIKADA nije spomenuo ili se javno zapitao,od novinara naravno, kolko zaradjuju partizanova pojacanja,Tavamba koji dolazi iz bogatog Kairata sa 27-28 godina,verujem da jeftin nije,Leonardo koji je u Anziju imao 800.000e platu….
Klasicna propaganda dakle,zajedno sa botovima na komentarima koji bilo koju vest u vezi Zvezde komentarisu kroz prizmu “drzavnih bankomata“,“gospodara Vucica“ i ostale alibi price…Ovaj lik ce sa bonusima za osvajanje titule i ulazak u grupno takmicenje skrpiti pola miliona,dok grobljanski di kaprio zaradjuje 510.000 godisnje bez bonusa…Nadam se da je svima jasno kakvu medijsku masineriju kontrolise partizan.

Reply
Napred Zvezdo јан 8, 2017 at 22:35

Ako ovaj tvoj komentar ima minus, a vidim da ima jedan (za sada) jasno je da ovaj sajt posecuju i grobari!!! Koliko su samo jadni… 😀

Reply
LA[K]I јан 8, 2017 at 22:56

E to sam se i ja zapitao. Zaista je neverovatno kakva se propaganda protiv Zvezde vodi na internetu. Na skoro svim sportskim sajtovima svaka vesto oko Zvezde i njenih pojacanja obara rekorde po broju komentara. Naravno uvek se spominje „drzavni bankomat“, „Vucic“… Ja sam 100% siguran da te botove finansira licno partizan. Jer gledam logicki, ako mogu da placaju ljude da dolaze na stadion i navijaju, mogu i neke botove koji po ceo dan sede ispred kompa, da pisu gluposti za njih.

Reply
Alexi јан 8, 2017 at 14:53

Nadam se da će Budesku zasluziti toliku platu… Bar na leto biće uigran za Evropu ?

Reply
LA[K]I јан 8, 2017 at 14:52

Mislim da ce biti dobro pojacanje. Ipak Steaua je bila „zagrizla“ za njega ozbiljno. Ucinak u Kini bio mu je ocajan, a u Rumuniji odlican. Samo molim Boga da nam se ne ponovi slucaj Mouce i Edson.

Reply
HADZI NESO јан 8, 2017 at 14:48

DOK NE VIDEMOGA U ZVEZDINOM DRESU ON NIJE NAS IGRAC MISLIM DA SAM U PRAVU

Reply
Hadži Dragan јан 8, 2017 at 15:34

U pravu si Nešo,tek kad potpiše možemo pričati nešto više.

Reply
maxmasina111 јан 8, 2017 at 14:34

@miss Ne znam sta bi Grofu pomoglo, ali tebi bi sigurno pomoglo da se opismenis malo.
Sto se tice Budeskua, bez sumnje kvalitetan igrac. Vidim da se i klub osigurao raznim klauzulama, a voleo bih i da ove bonuse ispuni. U svakom slucaju, napred Zvezdo!

Reply
Mississauga јан 8, 2017 at 14:14

Grofu nebi ni Messi pomogao. Bojim se da ovaj transfer nebude „finansijsko samoubistvo“. Trazili smo privatizaciju, pa „strucnjaci“ pokusavaju da nas „ucutkaju“. Samo i samo privatizacijom Zvezde , mi navijaci cemo biti srecni !!!

Reply
Hadži Dragan јан 8, 2017 at 15:36

Hajde jedan pozitivan komentar,please!Zašto sve gledaš kao pesimista?

Reply
Mississauga јан 8, 2017 at 18:58

…Zato sto je sve tako ocigledno!

Reply
Deda јан 8, 2017 at 15:47

Kod nas je privatizovano sve i svasta, i bas nam dobro, sve je potaman

Reply

Leave a Comment