Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Црвено-бели у понедељак гости Мега Лекса

Након тешког гостовања и повратка из Каунаса, екипа Црвене звезде мтс у понедељак од 18 сати у дворани у Сремској Митровици гостује екипи Мега Лекса.

Кошаркаши Црвене звезде мтс у понедељак настављају такмичење у АБА лиги, пошто ће као лидери шампионата одиграти претпоследњи меч 17.кола утакмицом са прошлосезонским ривалом у финалу овог регионалног такмичења, екипом Мега Лекса у Сремској Митровици.

За црвено-беле нема предаха, пошти су након велике победе у Каунасу и изузетно напорног повратка из Литваније, који су започели у 2 часа у ноћи између петка и суботе, а окончали га након пута аутобусом из Каунаса до Виљнуса и два лета, у Београду, око 14 часова у суботу. Тренер црвено-белих Дејан Радоњић пред овај дуел каже да шампиона АБА лиге дочекује млада, талентована екипа која стиче и додато искуство играјући утакмице у међународном такмичењу.

Имали смо јако напоран повратак из Каунаса, практично смо провели бесану ноћ, уз аутобус променили смо два авиона до Београда. У оваквом ритму утакмица, видећемо како ће се то одразити на квалитет игре у предстојећем мечу. Екипа Мега Лекса у свом сада препознатљивом систему има неколико играча са изузетним потенцијалом, које чека велика каријера. Такође, уз играње у АБА лиги, екипа Меге ове сезоне игра и међународно такмичење, ФИБА ЛШ, кроз које су сигурно напредовали. Очекује нас интересантна утакмица, као што је био чест случај када смо играли са екипом Меге.

Огњен Добрић:
Нисмо имали пуно времена да средимо утиске након утакмице са Жалгирисом, посебно након тешког пута и повратка из Каунаса. Очекује нас добар меч са добрим тимом Меге, који је ове сезоне искуснији и за играње у међународном такмичењу. Јасно је да ћемо морати да одиграмо чврсто, концентрисано и квалитетно, како би стигли до доброг резултата за нас.

Утакмица Мега Лекс – Црвена звезда мтс игра се у понедељак од 18 часова у дворани „Пинки“ у Сремској Митровици, уз директан пренос на ТВ Аренаспорт.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment