Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Списак играча и противници на припремама

Фудбалери Црвене звезде су се у понедељак, 9. јануара 2017, окупили након паузе како би отпочели припреме за пролећни део сезоне.

На јутарњој прозивци Миодрага Божовића појавило се 32 фудбалера.

Голмани: Филип Манојловић, Немања Супић, Дамир Кахриман, Јован Вићић, Александар Станковић.
Одбрамбени играчи: Марко Петковић, Милош Цветковић, Стефан Милошевић, Михаило Ристић, Душан Анђелковић, Александар Луковић, Зоран Рендулић, Дамијен Ле Талек, Милош Стојановић.
Везни играчи: Марко Полетановић, Срђан Плавшић, Урош Рачић, Андрија Луковић, Славољуб Срнић, Владимир Јововић, Лука Илић, Лука Аџић, Вељко Николић, Милан Сенић.
Нападачи: Стефан Илић, Срђан Вујаклија, Немања Милић, Предраг Сикимић, Петар Орландић, Вања Вучићевић, Дејан Јовељић, Лазар Романић.

Екипа у среду, 11. јануара, креће у Копар у Словенију где ће боравити све до 23. јануара. У Словенији ће бити одиграна два меча. Први је на програму 18. јануара против Копра, а други 23. јануара против ФК Декани. По повратку из Словеније, фудбалери ће бити у Београду до 27. јануара када се екипа сели на Кипар у град Пафос где ће боравити до 13. фебруара.

Повезане вести

4 comments

pera јан 9, 2017 at 21:11

Ako je tačna informacija da je Lazić raskinuo ugovor sa Anžijem eto prilike da se spoje on i Planić. Ne vidim na spisku Mičela mogao bi biti dobra opcija. Ako Meleg ne dodje onda se okrenuti MRkiću iz Radnićkog.

Reply
LA[K]I јан 9, 2017 at 22:12

Micel je na sspisku igraca koji nisu jos stigli zbog vremena. Inace odlicna ti je ideja samo kako sam procitao Vojvodina za Planica trazi 330.000 jer on nece raskinuti ugovor. I pojavila se informacija da dovodimo Frimponga iz Napretka kao stopera. Bilo kako bilo Micel bi trebalo da igra, jos bolje ako dovedemo Lazica. Svakako bi nam pored Frimponga (koji najverovatnije dolazi) trebao bar jos jedan stoper, a ne da Le Talek igra tu kad je potrebni na sredini.

Reply
pera јан 10, 2017 at 06:22

Evo pojavila se informacija i da je Mijailović slobodan igrač. Dečko je verovatno dostupan a veliki Zvezdaš. Manimo se mi čudnih imena igrača iz inostranstva nego pokupimo to što je na domaćoj sceni vredno pa onda dovodimo par njih da prave razliku na terenu. Prošle godine smo dovodili nekontrolisano igrače, potrošili pare od Grujićevog transvera a da od toga nismo imali koristi. Srpska poslovica kaže da se štedi kad se ima a ne kad se nema. Osnovno je napraviti kompaktan tim i napraviti perfektne pripreme i forsirati timsku igru na svakom delu terena. Kad se tako shvata igra normalno je da pojedini igrači iskoče. Moramo takodje rasprodati ono što nam nije potrebno, otarasiti se menadžerskih igrača koji sede na klupi i zauzimaju mesto klincima kao što su Račić, Adžić itd itd. I još nešto ljudi u rukovodstvu kluba moraju da shvate da nisu tu da bi se lično promovisali već u teškom poslu služenju klubu koji vole.

Reply
LA[K]I јан 10, 2017 at 09:09

Apsolutno si upravu. Cuo sam i ja da je Mijailovic slobodan. Voleo bih da ga vratimo. Uvek sam ga voleo, i njega i sve omladince koji su tih godina igrali u Zvezdi. Sto se tima tice mi tu kao navijaci nerazumemo nesto. Da bi jedan tim funkcionisao i bio konkurentan on bi morao da bude bar godinu dana (po mogcnosti i vise) zajedno, sa manjim korekcijama ako su potrebne. Mi smo npr. letos pola tima promenili, doveli svakojake igrace koji nemaju pojama sa fudbalom i ocekivali smo da udjemo u LE ili LE sa takvim timom. Moje misljenje je da liga treba da se igra od februara do novembra. Tako bi trebalo da imamo jedne jake pripreme, a na leto bi bili u takmicarskom ritmu. Ali dzaba sto mi ovo pisemo kad Terza i ekipa nagomilavaju igrace u napadu, a u odrbrani skripi. Mladi igraci sede na klupi ili na tribinama, a neki invalidi igraju.

Reply

Leave a Comment