Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Пуно осцилација, али најбитнија је победа

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић истакао је да његови изабраници нису започели утакмицу на препознатљив начин, али да је најважније да су остварили нову победу.

Кошаркаши Црвене звезде мтс и након 17 утакмица у АБА лиги не знају за пораз. Нови тријумф уписан је после велике борбе и продужетка у Сремској Митровици. До нове победе црвено-беле су предводили Огњен Кузмић са 16 поена и девет скокова, уз одличан допринос у завршници регуларног дела и продужетку, као и Стефан Јовић који је уписао дабл-дабл са десет поена и 11 асистенција. Такође, требало би истаћи и двоцифреног Дион Томпсона који је за првих седам минута у Звездином дресу уписао десет кошева и пет скокова.

Ипак, пресудан фактор за нову победу била је одлична одбрана, а то се огледало и у статистици. Звезда је украла чак 13 лопти, пет је било дело Бранка Лазића и натерала ривала на чак 22 изгубљене лопте.

Дејан Радоњић:

Рекао сам да очекујем интересантну утакмицу и тако је било. Меч нисмо отворили у ритму који нас краси у последње време, али смо у другој четвртини добром игром дошли до предности. У наставку смо имали пуно осцилација, ушли у продужетак и на крају, што је најбитније, дошли до победе.

Лука Митровић:

Већ традиционално у Сремској Митровици играмо неизвесне мечеве. Тако је било и овога пута. Утакмица није била баш лепа за гледање. Али, одрадили смо оно због чега смо дошли и добили утакмицу. Можда смо се продужетком непотребно истрошили, али дошли смо до бодова и окрећемо се следећим мечевима. Меги желим много среће у наставку такмичења.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment