Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Фримпонг скуп, Павков данас на Маракани, хоће ли и Бoкила?

Црвена звезда ће данас од 13 сати представити зимска појачања.

Да ли ће се међу њима наћи и Милан Павков, нападач Нишлија, остаје тек да се види. Ипак, он је данас са челницима Радничког током преподнева дошао на Маракану на финализацију преговора и требало и да постане нови играч нашег клуба.

Осим Павкова, спортски сектор је заинтересован и за нападача Гвангжуа, Џеремија Бакилу (28г, 189цм), који би ускоро требало да напусти клуб.

„Нисмо донели коначну одлуку, Бакила има квалитете и тип је играча који је нама потребан. Добро га познаје и тренер Миодраг Божовић посто је наступао за Терек“ речено је за „ХотСпорт“ у клубу.

Бакила је променио пуно клубова али нема сумње да је реч о, за наше услове, квалитетном нападачу.

Када је реч о Абрахаму Фримпонгу, његов трансфер још није завршен, а „Журнал“ пише да је узрок томе обештећење од чак пола милиона евра, колико тражи наводно Напредак.

„Тачно је, преговарамо са Црвеном звездом, која бољег штопера није имала у последњих десет година, али посао није завршен“ рекао је челник Наретка Марко Мишковић.

Повезане вести

19 comments

MILAN KG јан 11, 2017 at 17:51

Samo prepisujete vesti sa drugih sajtova Frimpongne moze da kosta vise od 150.000 evra

Reply
dejo јан 10, 2017 at 19:52

Terzicu dovedite Marasa i Ninkova u Crvenu Zvezdu jer bi to bilo najbolje resenje za Crvenu Zvezdu pa onda forsirat njih dvojicu kao tandem stopera na svim utakmicama razlog je da je potrebno mladost i iskustvo je dobitna kombinacija

Reply
Bata јан 10, 2017 at 14:26

A stoper ??

Reply
SladjanDjuka јан 10, 2017 at 13:31

Sto se tice Ibanjeza… Stvarno me bi bilo u redu sada sklanjati Andjelkovica, a izvukao nam je polusezonu. I malom Milosevicu treba dati priliku. Ibanjezu veliko hvala, borio se svim srcem, ali sada nam on ne treba.

Reply
ZoltanZoltanovic јан 10, 2017 at 13:28

Sikimic, Orlandic i Ilic odlaze…Joveljic i Vucicevic nece skoro do seniorskog tima tako da ostaju samo Milic i Vujaklija. Budi upucen Laki pre nego sto komentarises vest.

Reply
LA[K]I јан 10, 2017 at 14:53

Pa nece skoro do seniorskog tima kad im razni Orlandici, Sikimici i Milici zauzimamu mesto. Inace siguran sam da bi Vucicevic sa nepunih 19 godina odigrao bolje nego sva trojica koju sam gore naveo. Decko je van serijski talenat. Isto vazi i za Joveljic koji je odavno morao da dobije sansu, makar „na kasicicu“. Eto i taj mali Ilic verovatno ide, a da nije dobio priliku. Za celu polusezonu odigrao 10 minuta u Surdulici. Dosta vise sa dovodjenjem ovih prosecnih igraca. Umesto jednog ozbiljnog napadaca, mi dovedemo 5 proseka, pa osim sto ne znaju da igraju oni i zauzimaju mesto talentovanim omladincima.

Reply
Napred Zvezdo јан 10, 2017 at 15:48

+ primaju vecu platu (svi oni zajedno) od jedne bombe na mestu spica…

Reply
marko јан 10, 2017 at 13:24

strasno

Reply
Marko Marković јан 10, 2017 at 13:14

Veliki fudbalski stručnjak Mišković „uvaljuje“ Frimponga- CIRKUS! Planić bio jedan od najgorih u najslabijem timu u Zvezdinoj istoriji- već smo ga gledali i videli da nema pojma, ispao u drugu ligu sa OFK-om, a i u Vojvodini baš ništa nije pokazao! Ljudi moji, pa nisu ove dve neznalice jedina dva štopera na svetu!

Reply
CIGANIN74 јан 10, 2017 at 13:13

Farma i Parovi zajedno su prelazni rok u FK ,Zmaja i Kristijana na stopere,Gastosa u spic

Reply
Goran јан 10, 2017 at 12:56

Hahaha zateze misko cenu za onih navodnih 5 miliona koje je oprostio klubu kad je bio u upravi i nadao se da ce nakon odlaska kluba u stecaj moci da na zvezdinom zemljistu napravi trzni centar a da ne plati nista ili nesto vrlo malo. Opet sa druge strane cini mi se da napredak zeli da proba da izadje u evropu ove godine pa je vrlo verovatno i to jedan od razloga zasto traze toliko para za svoje igrace, prvo za Vukanovica a sada i za Frimponga. Elem vise sam za opciju Bogdana Planica a za drugog stopera ako se vec resi da se plati pola miliona, pre bih uzeo Marasa za te pare… 🙂

Reply
LA[K]I јан 10, 2017 at 12:56

Pavkov i Bokila. Kada se oni dodaju na postojece napadace: Sikimica, Orlandica, Milica, Vujakliju, Joveljica, Ilica i Vucicevica to mu dodje devet, a igramo samo sa jednim u spicu. Da li ovde ima neki psiholog da mi objasni sta se sada desava u glavi Terzica i Bozovica?

Reply
Zvezdas Zvezdasevic јан 10, 2017 at 13:08

Oteracemo Sikimica,Orlandica l, Ilica…
Dosadni ste vise sa tim nabrajanjima mi smo stvarno bolesni navijaci mi prvi stalno nam nesto ne valja tu ubrajam i sebe lako je sedeti za kompijuterom i kritikovati samo a hocemo bolje igrace a stadion je pristojno popunjen samo kad je ulaz dzabe!!! Prema tome treba da se pokrijemo usima.

Reply
LA[K]I јан 10, 2017 at 13:15

Razumem brate sta hoces da kazes, ali zar ne vidis sta se desava u Zvezdi. I da odu ta 3 „igraca“ (a mislim da nece sva 3) opet imamo previse napadaca. To je cak 6 napadaca, a igramo sa jednim. Opet je previse, a ovi mladi ne dobijaju sansu. Samo neke invalide dovode, ne znam samo gde ih nalaze. http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/43661/ibanjez-hoce-u-zvezdu-njegov-menadzer-tvrdi-da-bi-sampiona-kostao-150-000-evra-uz-platu-koju-bi-placao-trabzon Jos ako je ova vect tacna, pa onda Terzica treba oterati odmah iz kluba.

Reply
CIGANIN74 јан 10, 2017 at 13:44

Stadion je bio odlicno popunjen za nase uslove preko 15.000 prosek jer je imalo sta da se vidi od pojedinaca do ekipe,od proleca to vise nije slucaj a razloge ne bi ponavljao…ne mozes navijace prevariti,oni sve vide i svojim nedolaskom daju do znanja sta misle o radu i potezima vodecih u klubu

Reply
CIGANIN74 јан 10, 2017 at 13:33

Druze kad je od Ristica pokusano bek da se napravi tako ce i od novopridoslih napadaca bar dvojica biti na mestu stopera,imaju visinu i to je Grofu dovoljno

Reply
LA[K]I јан 10, 2017 at 13:41

Evo sad je bilo predstavljanje. Predstavljeni su Pavkov, Vujaklija, Milic i Senic. Rekao je Milic da ce najverovatnije igrati po strani. Ali opet stvarno je strasno. I da igramo sa dva sipca opet ih je previse. Nadam se da ce Sikimic i Orlandic napustiti klub ove zime. Za Ilica mi je bas zao sto nije dobio pravu priliku da se pokaze.

Reply
Dzony јан 10, 2017 at 12:52

Da se vrate Ibanjez i Mihailović, obavezno. Planića na mestu stepena…

Reply
LA[K]I јан 10, 2017 at 13:04

Evo brate sad citam u Zurnalu. Trabzon ponudio Ibanjeza Zvezdi na jednogodisnju pozajmicu od 150.000 evra + da mu oni isplacuju platu, a lopuza Terzic to odbio! Ovamo ima para za propale napadace, a nema 150.000 za poziciju koja nam skripi. Pa to je kriminalac kakvog do sad nisam video! Pere pare preko Zvezde 100% dzukela lopovska!

Reply

Leave a Comment