Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Московски Спартак гост Звезде 25. марта

Наш клуб је данас имао драге госте који су нам донели лепе вести. На нашем стадиону су били гости из московског Спартака и потврдили да ће меч два братска клуба бити одигран 25. марта у 18 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Звезда је угостила представнике московске екипе, Наила Измаилова потпредседника Спартака и Сергеја Родионова генералног директора Спартака. Они су у разговору са представницима Звезде договорили све детаље око пријатељског меча који су иницирали навијача Спартака и тиме потврдили сјајане односе два братска клуба.

На наш стадион 25. марта долазак је најавило чак 10.000 навијача Спартака, а да је утакмица већ сада изазвала велико интересовање показује и чињеница да ће је директно преносити Радио телевизија Србије, као и Руска државна телевизија. То ће бити лепа прилика за навијаче оба црвено-бела тима да уживају у ревијалном мечу који ће без сумње обиловати лепим потезима, али и феноменалним навијањем на трибинама које никада не изостаје када су ови клубови у питању.

Да подсетимо, на иницијативу навијача ова два клуба Спартак је угостио Звезду у септембру 2014. године на отварању новог стадиона у Москви. Резултат је био нерешен, а важније од тога је што је са трибина заједно певало чак 37 500 навијача. Очекујемо да ћемо у Београду надмашити ту цифру.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

LA[K]I јан 10, 2017 at 22:34

Bolje da su ostavili za kraj maja, pa ako Bog da da zajedno slavimo titule. Spartak je prvi na tabeli u Rusiji. Blizu je da osvoji titulu posle 16 godina „posta“. Pravi su primer kako jedan ozbiljan klub treba da funkcionise. Radujem se ovoj utakmici.

Reply
Hadži Dragan јан 10, 2017 at 21:07

Nadam se da ćemo nadmašiti tih 37500 iz Moskve.Radujem se utakmici,jer domaće prvenstvo i nema nekih čari,već smo šampioni ,zar ne!!!Tako kaže gosn Poledica iz „Nezavisnog“.

Reply

Leave a Comment