Naš klub je danas imao drage goste koji su nam doneli lepe vesti. Na našem stadionu su bili gosti iz moskovskog Spartaka i potvrdili da će meč dva bratska kluba biti odigran 25. marta u 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Zvezda je ugostila predstavnike moskovske ekipe, Naila Izmailova potpredsednika Spartaka i Sergeja Rodionova generalnog direktora Spartaka. Oni su u razgovoru sa predstavnicima Zvezde dogovorili sve detalje oko prijateljskog meča koji su inicirali navijača Spartaka i time potvrdili sjajane odnose dva bratska kluba.

Pročitajte još  „Zvezdaši pitaju“ | Vladan Milojević 1. deo

Na naš stadion 25. marta dolazak je najavilo čak 10.000 navijača Spartaka, a da je utakmica već sada izazvala veliko interesovanje pokazuje i činjenica da će je direktno prenositi Radio televizija Srbije, kao i Ruska državna televizija. To će biti lepa prilika za navijače oba crveno-bela tima da uživaju u revijalnom meču koji će bez sumnje obilovati lepim potezima, ali i fenomenalnim navijanjem na tribinama koje nikada ne izostaje kada su ovi klubovi u pitanju.

Pročitajte još  Plan Zvezdinih letnjih priprema

Da podsetimo, na inicijativu navijača ova dva kluba Spartak je ugostio Zvezdu u septembru 2014. godine na otvaranju novog stadiona u Moskvi. Rezultat je bio nerešen, a važnije od toga je što je sa tribina zajedno pevalo čak 37 500 navijača. Očekujemo da ćemo u Beogradu nadmašiti tu cifru.

Tekst na sajtu SD

Podeli

Komentari

2 Komentara na "Moskovski Spartak gost Zvezde 25. marta"

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Slike
 
 
 
Audio i video fajlovi
 
 
 
  Subscribe  
najnovijim najstarijim najviše glasova
Obavesti me o
LA[K]I
Gost

Bolje da su ostavili za kraj maja, pa ako Bog da da zajedno slavimo titule. Spartak je prvi na tabeli u Rusiji. Blizu je da osvoji titulu posle 16 godina „posta“. Pravi su primer kako jedan ozbiljan klub treba da funkcionise. Radujem se ovoj utakmici.

Hadži Dragan
Gost

Nadam se da ćemo nadmašiti tih 37500 iz Moskve.Radujem se utakmici,jer domaće prvenstvo i nema nekih čari,već smo šampioni ,zar ne!!!Tako kaže gosn Poledica iz „Nezavisnog“.