Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Павков „папрено“ плаћен – обештећење, проценти плус играч!

Јучерашњи трансфер Милана Павкова у Црвену звезду „папрено“ је коштао наш клуб.

Наиме, како преносе нишки медији Раднички ће за овај трансфер добити 300.000 евра, од чега 200 одмах, а 100 на лето, и права на 30% од наредног трансфера Павкова.

Ово ипак није све, јер ће у Ниш стићи и Милан Илић, млади репрезентативац који је летос за 50.000 евра стигао на Маракану (шест месеци пре истека уговора?!) и одиграо свега десет минута у црвено-белом дресу!

За сада није познато колико ће се Илић задржати у Нишу као ни да ли је реч о позајмици или о дефинитивном напуштању Маракане.

Све ово би колико-толико и могло да се разуме да Павков није потписао двогодишњи уговор са нашим клубом, те уколико га Звезда не прода у неком од наредна два прелазна рока након тога ће добити или „мрвице“ или апсолутно ништа након његовог одласка!

Када на све ово додамо и приче да Павков није ни желео да напушта Раднички обзиром да је свестан да на Маракани неће играти ни близу као у Нишу (што у неку руку потврђује његово смркнуто лице на конференцији), поставља се велико питање да ли је ово био паметан избор спортског сектора.

Опет, остаје нам само да се надамо најбољем.

Повезане вести

22 comments

Ivan јан 11, 2017 at 20:40

Ne, pitanje se ne postavlja. Ovo je debilnost iz ugla bilo koga ko se u pricu ne ugradjuje, ali svi znamo istinu..

Reply
dorcola јан 11, 2017 at 17:16

svi ivi napadaci su dobri ali su bez potebe dovedeni nama trebaju pojacanja u odbrani stoper i bekovi ukoliko odu rista i petkovic jer sad imamo 7 napadaca samo ce bit nezadovoljni i trazice raskid ugovora i za dzabe ce otic kao matos parker i edson senic je super igrac

Reply
momons јан 11, 2017 at 15:56

http://www.transfermarkt.de/renan-bressan/profil/spieler/66008 jel smo ovog trebali dovesti cini mi se…? Opet je slobodan

Reply
Otpisani101 јан 11, 2017 at 15:10

Evo da razbijem jednoumlje na sajtu i posto sam po prirodi uvek kontra od vecine da i ja nesto napisem..pavkov je promasaj,mislim da nece ni igrati i tu se slazem sa svima da su pare date ni za sta…ali da je ova uprava toliko lopovska i pijana ,to je smesno…ima ova uprava i dobre rezultate i tu nema dalje…ako se setimo i piksi je osvojio duplu krunu i zvezda igrala ligu evrope…bila je hajka piksi lopove i partizan 6 godine prvak srbije…ova uprava osvojila titulu i oborila mnoge rekorde,prodala grujica za velike pare a on odigrao jednu polusezonu i ova uprava prolazi sve uefine kontrole…oko starih pojacanja,pa kod dzajica sva pojacanja su bila 28 plus…ako nije dzaba terzic hapsen,nije ni dzajic…ova uprava osvojila titulu i jesenji prvak,da li se neko seca kada je to bilo poslednji put?…mozda danas zvezdu vode lopovi ali posteni nece u klub sa ogromnim dugom…sve su ovo cinjenice a vi i dalje pricajte o privatizaciji, koja bez zakona u skupstini srbije je nemoguca…

Reply
Vuja NBG јан 11, 2017 at 17:46

Dosta toga si u pravu.

Reply
dejo јан 11, 2017 at 13:47

Jedini i pravi spas za FK Crvena Zvezda je Privatizacija a ona je izgleda nemoguca bas zbog onih koji tobos podrzavaju Crvenu Zvijezdu a oni se nalaze na sjevernoj tribini par vodja a oni rade zajedno sa upravom Crvene Zvezde i trenerom Crvene Zvezde Grofom umjesto zajedno da jacaju Crvenu Zvezdu oni se dodvoravaju sumljivim tipovima na sjevernoj tribini stadiona Crvene Zvijezde ,ako dobijem minuse na ovaj kom boli me briga ,samo sam iznio svoje misljenje pravo

Reply
Vita јан 11, 2017 at 16:58

Baš sam se pitao kako to da odavno nisi pomenuo privatizaciju. Shvati jednom, ako možeš, ali ne možeš i to je tuga. Neće niko džaba ovakvu Zvezdu, jer niko neće da baca pare. Shvati to već jednom. Dosadio si i Bogu i narodu sa privatizacijom. Nijedan evro niko ne bi dao za Zvezdu.

Reply
Vuja NBG јан 11, 2017 at 17:47

Mnogo neki dosadan lik,privatizacija pa privatizacija…ajd pljuni keš pa kupi Zvezdu.

Reply
Delija nacionalista јан 11, 2017 at 20:47

Decko je rekao surovu istinu sta se bunite , i vi ste izmanipulsani kao sns botovi

Reply
LA[K]I јан 11, 2017 at 13:25

A za Marasa i Melega nema? Blazu je mnogo bilo da za Vukanovica 500.000 i 30%, a nije mu mnogo da za Pavkova da 300.000 i 30%. Plus decko je potpisao na samo dve godine. Mnogi bi rekli da je to promasaj, a ja kazem da je to kriminal! Ocigledno da uprava na celi sa Terzom radi svakakve kriminalne radnje preko ledja naseg kluba. Pa nije dzabe za njim bila raspisana poternica. Upropastio OFK-u, upropastice i Zvezdu. Ponude mu turci Ibanjeza za 150.000 + da mu oni placaju platu, i on odbije, a dovodi jubilarnog 10-og napadaca za ove pare. UPRAVA NAPOLJE, TERZICA U ZATVOR!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 11, 2017 at 17:57

Brate LAKI provaljeno je zasto terza ovo radi i sve znam ali ne mogu da ti napisem jel sve blokiraju komentare o tome.svaki dan pisem isti komentar i nece da dozvole jer je istina

Reply
Beckett1987 јан 11, 2017 at 13:22

Pa nije dzabe Toncev otisao tamo, sad se dele novci izmedju njega i naše uprave na štetu Zvezde. Najgore je što vodje navijaca podržavaju sve ovo, pitanje je samo koliki je njihov procenat, ne znam za vas ali ja ne da neću na Marakanu, nego ovo ruglo neću ni na tv da gledam!

Reply
LA[K]I јан 11, 2017 at 14:31

Bravo brate! Ti si rekako kako stvari stoje. Terza ogromne pare uzima iz Zvezde, tako sto pravi transfere igraca sa Spartakom, OFK Beogradom i Radnickim. Ako malo bolje pogledas sve te klubove Uefa je oznacila kao klubove koji namestaju. Tu sa ostalom kriminalnom druzinom pravi svoje dogovore i zajedno deru svoje klubove. Treba kao navijaci da se organizujemo i da ovo prijavimo Uefi i interpolu da oni istraze sta lopuze rade sa Zvezdom. UPRAVA NAPOLJE, TERZA U ZATVOR!!!

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга јан 11, 2017 at 12:58

Спортски сектор? Па зар то постоји у Звезди? Спортски сектор су Блажо Раосављевић и Терзић, наравно да је уз њих и тзв. Гроф. Сад се слободно може рећи да се ради о још једном у низу промашаја у довођењу фудбалера. Чиме се то Павков доказао, каквом игром? Да није можда против Јавора или Доњег Срема. Паре и милиони евра се бацају, а Звезда не може да направи и корак у Европу, нити да своје играче прода за бар милион два евра. А Мамић из Динама „прода куварицу“ за пар милиона евра, а играча за десетине милиона.

Reply
Ivan јан 11, 2017 at 12:28

Dr tvorza, blaža pijani napolje iz kluba samo neko ko ima zdrav razum nek razmisli glavom,Djurdjevica extra kvalitetnog špica prepustiti (stoki groblju) a plaćati pavkova,milica i kompaniju ovo samo mogu da radi neprijatelji kluba a interesi svojih dzepova ovi će definitivno da unište klub.

Reply
MarkoSi јан 11, 2017 at 12:21

Ako je istina to što piše, onda je to zaista skandal!?

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 11, 2017 at 12:08

Ovaj jos nije ni trening odradio a vec je tuzan sto je dosao…nenormalan promasaj kao sa Srnicem,procente naravno deli terza i toncev…ma bruka koji cirkus prave…ejjjjj 200.000 odmah pa jos 100.000 pa jos 30% za igraca koji je dao 5 gola…pa koga oni vise zezaju…bojkot svih utakmica da se stane na put jer ovo je smejurija kakve sve balvane dovodimo umesto ustedeti pare i dati sansu nasoj deci

Reply
momons јан 11, 2017 at 11:58

Nemaju para za Melega koji je duplo skuplji a bolji i korisniji ..uzas sta se radi..Meleg,Maras i Ibanez da se dovedu i kraj. NIkakvi napadaci vise i rumuni..Treba da zaradimo na prodaji,a mi u sve veci minus ulazimo..
Polako i ja gubim strpljenje za upravu. 23 igraca + 3 golmana..

Reply
kastiljo јан 11, 2017 at 10:51

Uzas,bolest,ludilo!!! Doveli smo igrace iz nase lige koji nisu ni u svojim klubovima najbolji..

Reply
Kadu јан 11, 2017 at 10:02

Ovo je katastrofa za čoveka koji ne zna da hoda još ima i slabiji vid,dati tolike pare. Jedini dobar od ovih je Vujaklija jak,skočan,brz,odličan u igri jedan na jedan,ovo ostalo menadžerske varijante kao nesrećni Ilić,Milošević. Uprava je izgubila kompas a SD nekulturan i pijan.

Reply
NEMNANJABBRS јан 11, 2017 at 09:30

UPRAVA NAPOLJE !!!!!!
BLAZO NAPOLJE!!!!!
Srozali ste klub na najnize grane pa ovako nije bilo ni kod Den Tane !

Reply
dera јан 11, 2017 at 09:29

Ovo je definitivno bio menadzerski izbor. Pa za te pare mogli su da daju platu nekom strancu (od svih nabrajanih ovih dana, verujem da nijedan nece doci). E Zvezdo, Zvezdo…

Reply

Leave a Comment