Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Да одиграмо изнад границе

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у четвртак екипу Фенербахчеа у утамици 17.кола Евролиге.

Интересовање за ову утакмицу је огромно, а све карте су распродате.

Пред још једну велику европску утакмицу црвено-белих у Евролиги, тренер Дејан Радоњић најављује велику борбу против прошлосезонског финалисте Евролиге.

Очекује нас нова утакмица против Фенербахчеа, тима који је у односу на прошлу сезону направио само једну измену, а играли су финале Евролиге и освојили све остало. Предводи их најбољи тренер Европе, и због свега тога Фенербахче је у сутрашњем мечу фаворит. У првој утакмици у првом делу сезоне лако су нас победили. Због свега тога, морамо да одиграмо боље, на врло високом нивоу, како би парирали противнику. Здравствено стање у тиму је добро, и излазимо на ту утакмицу са жељом да одиграмо добро пред пуном двораном.

Тренер црвено-белих каже да црвено-бели морају да одиграју преко граница својих могућности како би дошли у прилику да запрете Фенербахчеу.

Морамо да одиграмо изнад својих могућности, противник је толико квалитетан и то испуњен на свим позицијама, сада и комплетан. Циљ је да играмо добру одбрану, да контролишемо скок, да добро трчимо, и имамо добар напад, како би уопште имали своју шансу – рекао је тренер Радоњић.

Утакмица Црвена звезда мтс – Фенербахче игра се у четвртак од 20.45, а капије дворане „Александар Николић“ која је распродата, биће отворене у 18.30 часова.

Утакмицу ће директно преносити ТВ „Спортклуб“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment