Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Фримпонг стиже, Будеску слободан у избору нове средине

Абрахам Фримпонг ће понети дрес Црвене звезде, али за знатно мањи новац него што се писало.

Како преноси „Моцартспорт“ дефанзивац Напретка ће имати плату од око 100.000 евра годишње, а исти износ биће уплаћен Крушевљанима као обештећење.

Овакав расплет делује доста нелогично обзиром да су прве приче биле да Напредак тражи чак пола милиона евра и проценте од продаје, као и да је први човек Крушевљана рекао да ће Фримпонг бити најбољи Звездин штопер за последњих десет година.

Испада да је цена тог најбољег штопера свега 100.000 евра… осим ако у уговору не стоји и позамашан проценат од наредне продаје играча.

Са друге стране, Кристијан Будеску је раскинуо уговор са кинеским Далијеном и слободан је играч.

„Тачно је, раскинуо сам уговор, међутим не знам шта ће бити даље“ рекао је Будеску за румунске медије.

Будеску има понуде Стеауе, Астре, Црвене звезде и једног турског клуба, па остаје да се види ком ће се царству приволети. Ипак, из његових речи јасно је да његов долазак на Маракану није известан колико су мислили челници нашег клуба.

Повезане вести

12 comments

Mississauga јан 11, 2017 at 23:22

A kada dolazi direktor Policije ?

Reply
Maksa јан 11, 2017 at 23:14

Frimpongu zelim puno srece u zvezdi i nadam se da nisu pogresili kao sa Fibelom. Ali smatram da bi sansu u stoperskoj linije trebalo dati i Micelu. Mlad je i ima mnogo prostora za napredak a za to su potrebne utakmice. Da ne bude situacija kao sa Babunskim. A sto se Budevskog tice, moje misljenje je da bi bio dobro pojacanje ali pitanje je odakle zvezdi finansije za takvog igraca. Sampionska titula je naravno prioritet ali da ne bude ponovo ona situacija kao pre nekoliko godina kada zvezda nije mogla da ucestvuje u Evropi zbog finansija.

Reply
Delija mladji јан 11, 2017 at 22:00

Na niske smo grane spali braco delije,da gledaju smradovi kako nam krimosi i alkosi zaradjuju na muci kluba. UPRAVA NAPOLJE

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 11, 2017 at 21:46

pa ovaj pingpong sigurno je bolji od luneta,fibela i ostalih..a sto se tice Michela mislim da je njegova sudbina kao i babunskog a mislim da bi bio extra stoper..jako prosto..terzi treba neko ko ce odmah da se proda za par meseci igranja jer je svestan da mu vreme istice a procenti su njegova uza specijalnost

Reply
josif јан 11, 2017 at 20:38

Mislim da je jedino resenje dase na prvoj prolecnoj utakmici skupi jedno 20-tak hiljada navijaca i sa sve cetiri strane zaori ‘UPRAVA NAPOLJE“.Dok nije kasno,ako vec nije.Pozz.MKD

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 11, 2017 at 21:48

podrska za to sto s irekao..a onaj toza jadni i nesrecni se pita sto nema publike..pa nek se pita sto ima publike na basketu..jako prosto jel Coki radi pametno i normalno

Reply
Bata јан 11, 2017 at 20:19

Frimpong ce sigurno biti bolji od svih stopera koji su trenutno u Zvezdi , isto mislim i za Vujakliju i Pankova sto se tice napadaca , za Senica i Milica kazu da su jako perspektivni tako da mozemo da ocekujemo nadam se mnogo bolju i ubojitiju Zvezdu nego jesenas.Jos 1 extra stoper na leto i par pojacanja i valjda liga sampiona a grobari neka oru po nasim njivama .

Reply
aleksandar јан 11, 2017 at 20:17

Frimpong je odlican stoper za nas,veoma brz i agilan,pokretljiv,zivahan, do sad smo dovodili sve neke panjeve poput onog Edsona koji je pokretan kao nilski konj, ne znam sto svi negoduju za Frimponga,moje misljenje je da ce se uklopiti kod nas dobro jer zna gde dolazi,poznaje ligu i zna sta je Zvezda…Plus,mlad je i ima prostora da napreduje i imamo sansu da ga prodamo kroz godinu,dve. Samo jos Rumun,Spic stranac i ako moze Meleg i da gazimo ove glodare.

Reply
pera јан 12, 2017 at 06:33

Što se tvog izbora Rumuna kao pojačanja tiče radi se o igraču koji ne igra stalno te kao takav po meni nije pojačanje nego dobro ime za taljenje menadžera i njegovih ljudi. Meleg da i Mrkić iz Radničkog da. Planić takodje ako je moguće i rasprodati bratiju koja samo trenira sa klubom ako se može. Previše je igrača na platnom spisku to je opterećenje za svaki klub. Politika bi trebala takodje da bude da mladi igrači na koje se ne računa da igraju utakmice na proleće proslede drugim prvoligaškim timovima na pozajmice da nekog od njih promovišu na leto u igrača prvog tima a ne igrača koji trenira sa njim. Džajina politika kod pravljenja generacija devedesetih je bila da momci idu na pozajmice i ko se pokaže igra u Zvezdi ko ne ne dobija šansu. Što budemo morali da imamo manje stranih igrača igraćemo jači i kvalitetniji fudbal.

Reply
kastiljo јан 11, 2017 at 19:42 Reply
LA[K]I јан 11, 2017 at 19:31

Skeptican sam u slucaju ovog Frimponga. Bio je decko na probi i u Vojvodini i u Partizanu i nije se pokazao nigede. Doduse proslo je od tada 5-6 godina. Svakako da je dobio na iskustvu. Videcemo, moja je zelja bila stoper sa evro iskustvom, ako vec zelimo da ga uigravamo za Evropu tokom proleca. Treba sansu dati Micelu tokom proleca. Decko je zasluzio bar toliko da odigra 2-3 utakmice i pokaze svoje fudbalsko znanje. Trebalo bi kontaktirati i Ninkova i videti da li on raskida ugovor sa Tuluzom, pa ako raskine da pokusamo da ga vratimo. I onako nam je desni bek neophodan. A sto se Budeskog tice mislim da je najpametnije da od njega odustanemo, i da novac od plate koju bi njemu dali usmerimo u dovodjenje Melega.

Reply
pera јан 11, 2017 at 19:54

Ma što se tvrdoglavo traži half stranac. Alo pametne glave Zvezdi su potrebna dva domaća mlada halfa koja će ove metuzaleme zameniti jer su brži i snalažljiviji, Kakav Fripong a pogotovo Budesku koji košta kao pola tima. Stručni štab mora da shvati da mora mnogo da radi i to kvalitetno a takodje i da mora da se otarasi raznih Orlandića, Sikimića, Cvetkovića da se Lukoviću i Andjelkoviću zahvale i presele ih u trenažni deo. Ne krenu li da dovode anonimuse koji dobrim radom naprave neku cenu i ne daju li šansu klincima koji donose i igru i pare klubu nema svrhe da su tu. Strani igrači još uvek u Srbiji znače zvučno ime koje se može koristiti za mutne radnje. Sve od stranaca što je dovedeno dosad je pokazalo da su samo Donald i Ruiz kvalitet. Kanga je osobenjak i moje je mišljenje da treba uzeti pare kad se nude. Tim izgleda bolje sa mladim Račićem na polutci nego sa njim. Čovek igra fudbal za sebe dosta trči ali to nije produktivno po tim. Malog Lukovića vratiti na veznog halfa i spremiti ga da menja Donalda i dovesti Mrkića i Melega ako se može. Rasteretiti maksimalno igrački kadar a klince na koje se ne računa na proleće proslediti u prvoligaše da igraju stalno i napreduju. Na klupi oni neće postati igrači za Zvezdu.

Reply

Leave a Comment