Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Још један резервиста напушта Маракану без добијене прилике

Како пише „Журнал“ Црвена звезда ће се током зимског прелазног рока растати са још једним играчем.

Реч је о Адаму Мичелу, који је летос потписао уговор на 1+2 године, те одмах био прослеђен на каљење. Како се у ОФК Београду није снашао то је био довољан знак за челнике нашег клуба да он нема квалитета за Звезду (?!), те следе преговори о раскиду сарадње.

Звезда ће данас представити ново појачање, Абрахама Фримпонга, од 13 сати, а воде се преговори око доласка Богдана Планића из Војводине.

Повезане вести

6 comments

РУК јан 13, 2017 at 22:20

Гледао сам га оних 12 минута против Олимпијакоса. И за тако кратко време показао је квалитет – брзина, жустрост, интелигенција. Другим речима, перспективан играч. Е, сада, ако гроф Тинторето каже да нема квалитет, то је друга ствар…

Reply
LA[K]I јан 14, 2017 at 17:13

I ja sam ga tu primetio. Prosto je neshvatljivo da decko nije dobio priliku u Zvezdi. Kazu nije se pokazao OFK Beogradu. Pa kako ce se pokazati u timu gde je prosek godina 19? Ako su hteli da se pokaze trebali su da ga posalju u Javor koji je poslao ponudu, ili u drugoj ligi u Zemun ili Sindjelic. Tu je mogao da pokaze kvalitet. Inace zna se da je da je OFK pre njegovog dolaska bio zadnji sa 0 bodova i gol razlikom 1:10. Bas bih voleo da vidim snimak njegovih partija u OFK-i da se licno uverim u ono sto uprava kaze, posto Blazi, Grofu i Terzi nista neverujem. Decko sa nama ima ugovor 1+2, a polovina od te sezone je vec prosla, tako da nije bio nikakav problem da ostane do kraja sezone i da se vide njegovi kvaliteti u nasoj ekipi.

Reply
Marko Marković јан 13, 2017 at 14:05

Planić je KATASTROFALAN!!! Sram vas bilo!

Reply
dejo јан 13, 2017 at 14:00

Prvo je pitanje za upravu Crvene Zvezde kako mogu da prodaju onog igraca koji nije uopste dobio priliku u prvom timu Crvene Zvezde mozda taj isti igrac bude bolje igrao u inostranstvu ovdje ne mislim na samo Adama Micela vec i na ostale igrace Crvene Zvezde zar je moguce da je bolji Planic od Ninkova upravo Crvene Zvezde ?:)

Reply
LA[K]I јан 13, 2017 at 11:27

Nastavlja se praksa Miodraga „Grofa“ Bozovica. Odlazi jos jedan mladi igrac, a da nije dobio sansu. Nije mi bas najjasnije kako je to onaj Stojanovic koji golmanu vraca loptu glavom sa 20 metara uspeo da zadovolji Grofa svojom igrom, i ostace u timu tokom proleca, a ovaj decko nije dobio priliku da se pokaze. Mislim da smo jedini klub koji dovede igraca, neda mu da igra i posle raskine ugovor sa njim. Isti slucaj je i sa Ilicem, Avramovskim, Jovovicem (mozda), delimicno i Babunskim, a izgleda da ce biti i sa Milosevicem. Bas bih voleo da uprava i Grof iznesu negde svoj izvestaj po cemu pomenuti igraci nisu zadovolji. Jos je ovaj Micel mesec-dva bio na probi i prosao, a sad odjednom nevalja. Bas me interesuje njihovo razmisljanje po tom pitanju.

Reply
Gojko јан 13, 2017 at 23:34

Grof ucenjuje upravu da mu kupuje igrace, i ako zna da im nece dati sansu nikada,Videlo se njegovo znanje u Evropskim
i sramnim utakmicama u jesenjem delu prvenstva.Na prolece ima da nas upropasti sa njegovom jadnom taktikom i penzionerima Sikimicem Andjelkovicem Lukovicem i Rendulicem. Grof od Mojkovca na prolece
postace Batler iz Montenegro.

Reply

Leave a Comment