Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Црвено-бели дочекују Крку

мадриђани

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекаће у недељу екипу Крке у утакмици 18.кола АБА лиге.

Меч између црвено-белих, браниоца титуле и јединог непораженог тима у досадашњем току лиге и екипе из Новог Места, игра се од 17 часова у дворани „Александар Николић“.

У првој утакмици, која је одиграна 17.октобра 2016.године, екипа Дејана Радоњића победила је у дворани „Леон Штукељ“ са 67:56. Ипак, и поред чињенице да је једини представник АБА лиге у Евролиги фаворит у овом мечу, први тренер црвено-белих позива на опрез, посебно након исцрпљујуће утакмице и велике победе над Фенербахчеом у четвртак.

После утакмице у четвртак и велике потрошње коју смо уопште имали у претходном периоду, стиже нам екипе Крке. Ипак, без обзира на све, ми желимо да наставимо низ победа у дворани „Александар Николић” и у утакмици 18.кола регионалног такмичења.

Чарлс Џенкинс:
Имали смо велику утакмицу у четвртак ал ии велику потрошњу, не само у том мечу, јер је цео претходни период био изузетно тежак. Међутим, јасно нам је да смо фаворити у нашој дворани, и наша је жеља да одиграмо још једну добру утакмицу и забележимо нове бодове у Београду.

Карте за ову утакмицу продају се у свим пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајни дворани „Александар Николић” од 14 часова.

Меч ће директно преносити ТВ Арена спорт”.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment