Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Недељни тренинг

Фудбалери Црвене звезде су након слободног дана у суботу, наставили са тренинзима у Словенији.

Помоћни терен спортског центра Боњифика је и овог недељног јутра био место на којем је Миодраг Божовић својим фудбалерима задавао нове задатке које су они морали да испуне. Осим староседелаца, на тренинзима се посебно труде млади фудбалери који су прикључени из Омладинске школе, али и новајлије које имају жељу да се наметну тренеру. По лепом и сунчаном времену, по први пут ове зиме играло се на два гола. Радује што осим упала које никога нису спречиле да се одазове задацима, све протиче без повреда.

Немања Милић је један од играча којем су ово прве припреме са Црвеном звездом.

Одрадио сам тренинге и могу рећи да је добро прошло и да сам пробио лед. Надам се да ћу анставити у добром ритму, да ћу тренирати и да ћу се наметнути. Другачије је него до с ада. Ово је наш највећи клуб, самим тим је и притисак већи, али када сте у великом клубу, морате да се носите са тиме. Нисам више млад, имам 26 година, прошао сам кроз многе ствари и неће бити проблема – уверен је Милић.

Некадашњи играч Спартака сматра да је жестока конкуренција корисна за све, како за клуб, тако и саме играче.

Конкуренција је добра. Играчи боље тренирају, играчи желе да се докажу и покажу и тиме се подиже и квалитет игре. Ја лично могу играти и у самом шпицу, могу и по боку, а видећемо коју ћу улогу овде добити. Обе позиције волим да играм – рекао је Милић.

Фудбалери Црвене звезде ће и данас други, поподневни тренинг, одрадити у теретани.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Otpisani101 јан 15, 2017 at 16:11

Zelim puno srece fudbalerima i strucnom stabu i da nas obraduju titulom drugom uzastopnom…slazem se sa mnogima koji pljuju upravu donekle i ne sasvim…da ova uprava ima gresaka-ima…ali da bas je toliko lopovska je vise nego smesno…ako c.zvezda odbrani titulu i udje ove godine u neku od liga evrope,ma bas me briga da li je pavkov skup…ako zvezda ima rezultate,niko je ne tuzi i blokira racun i moze sve finansijski da isprati,pa neka plati i fudbalera milijardu evra…ja sam najveci protivnik dzajica…ali ja priznajem da je posle 6 titula partizana,vratio titulu na marakani…to je veliki uspeh i nema dalje…ali da je pobego iz zvezde u najtezem trenutku u istoriji zvezde,to se ne prasta…kada se pljuje terzic,treba se reci i sta je dobro uradio…ukljucio je struju na marakani,osvojio titulu,zvezdu vise niko ne tuzi i blokira i zvezda je jesenji prvak…i to kada se pljuje uprava ,mora da se ima u vidu…nisam za terzica ali je mnogo bolji od toplice,dentane,lukica i dzajica-zajedno…

Reply
dejo јан 16, 2017 at 10:14

Otpisani 101 sto cemo sa Evropom prosle godine a i ovaj prelazni rok da se dovode igrace treba Crvena Zvezda da dovede prave a ne polu igrace nadam se da se slazes sa mnom a i zasto ti ne trazis od admina sajta Crvene Zvezde Da li ste za cistu Privatizaciju Crvene Zvezde ?:):)

Reply

Leave a Comment