Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноТрансфериФудбал

Одустаје се од Планића, Звезда би да врати своје дете! (ВИДЕО)

Црвена звезда жели да у своје редове врати своје дете! Реч је оо изданку наше школе фудбала, Милану Милановићу, који је некада важио за једног од најталентованијих штопера у Европи.

Милановић је напустио Звезду и отиснуо се у Локомотиву из Москве, одакле је за око два милиона евра прешао у Палермо. Играо је све до сада у Италији, Серији А (5 мечева) и Серији Б (62 меча) наступајући за Асколи, Вићенцу и Палермо.

Тренутно је слободан играч и понуђен је нашем клубу од стране његовог менаџера. Ипак, за Милановића се интересује и Партизан, те клубови из Русије и Белгије.

Остаје да се види да ли ће спортски сектор успети да доведе Милановића који би несумњиво био значајно појачање за овај тим.

Повезане вести

6 comments

pera јан 17, 2017 at 21:35

A što se odustaje od Planića dovedite vi blago čiče i Milanovića i Planića i ozbiljnog levog beka ako ostane Petko uz Donalda i Lataleka ozbiljna odbrana. Samo prestanite više sa pričama po novinama i sa nabrajanjima fudbalera. Informacije za javnost kad se posao završi. Recept i cilj se zna čvrsta odbrana, srednji red koji najviše trči u ligi i brz napad. Nema šanse da se omane.

Reply
dejo јан 17, 2017 at 13:31

Ajde dovedite u Crvenu Zvijezdu Milanovica jer on je Zvijezdino dijete Terzicu i Grofe ponudite mu 700 do hiljadu eura kad ga je Crvena Zvezda pustila prije prerano pokusajte da vratite Zvezdino dijete na nasu Marakanu

Reply
Rasha јан 17, 2017 at 12:31

Ovo bi moglo da bude resenje za to mesto sa kojim imamo velikih problema, ali mi je tesko da poverujem u ovo nakon dovodjenja Pavkova za 300 000 i potpisivanja dvogodisnjeg ugovora sa njim, nikako mi ne ide u glavu ! ! !

Reply
Terzan Zvezdić јан 17, 2017 at 12:18

Planić je LOŠ, već bio u Zvezdi i slabo se pokazao, zatim ispao u 2. ligu sa OFK Beogradom i promenljivo igrao u Vojvodini! To ne bi bilo pojačanje

Reply
Krke јан 17, 2017 at 11:31

Sad se pokazite Terza i Grofe,ovo bi bilo odlicno, pokazite od cega ste i dovedite decka u Zvezdu…

Reply
Krke јан 17, 2017 at 11:30

E ovo bi bio posao, Terzicu i Grofe sad se pokazite, dovedite decka…

Reply

Leave a Comment