Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Анђелковић: Јесен ми је пријала, али гледам напред

За Душана Анђелковића, левог бека Црвене звезде, припреме у Словенији су ствар рутине и нешто на шта је наш играч одвећ навикао.

Анђелковић се након бројних припрема које је одрадио у Словенији тамо осећа скоро као домаћин.

Тренирамо и припремамо се на уобичајен начин. Овде се ништа није променило у односу на раније, услови су и даље одлични. Ми смо навикли на рад са лоптом и за нас је то уобичајено, па тренирамо са лоптом колико нам то ветар дозвољава. И у Русији се радило јако, али то увек зависи од тренера. Код Миодрага Божовића је јако специфично, и мислим да не постоји играч којем такав систем не одговара. Интензитет тренинга је веома јак, само што се ради и са лоптом, што ми сви волимо – истиче Анђелковић.

Помало неочекивано, Душан је јесенас постао битан фактор и када су голови у питању.

У Црвеној звезди раније нисам имао неки голгетерски учинак, као ни у Русији. Што се тиче асистенција, било их је и у Русији и у Звезди у првом мандату. Изузетно сам срећан због голова које сам постигао, наравно да ми много значе, поготово јер су неки допринели освајању бодова. Задовољан сам, али то је прошлост, сада сам посвећен припремама – јасан је наш леви бек.

Након повреде Александра Луковића, Анђелковић је преузео његову улогу и када су прекиди у питању. Такође веома успешно.

Александар одлично изводи слободне ударце и пенале, мораћемо сада да останемо и после тренинга да утврдимо ко је бољи. Шалим се, Александар је одличан извођач, то је и показао, мислим да је промашио само пенал против ЧСК-а, али је после тога дао страшан гол из слободног ударца. Видећемо, можда ће и неко трећи изводити – рекао је Анђелковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dejo јан 17, 2017 at 19:04

Andjelkovicu reci ti upravi Crvene Zvezde da ces da zavrsis karijeru prije nego sto pocne sezona a dogovori se Andjelkovicu sa upravom Crvene Zvezde da ti uz Lukovica da obadvojica zavrsite karijeru pa popricate sa upravom Crvene Zvezde i vas dvojica ostanete u Crvenoj Zvezdi tako sto cete da pomognete direktoru omladinske skole Crvene Zvezde Mladenovicu da budete treneri u omladinskoj skoli Crvene Zvezde da bi ustupili mjesto mladjim igracima tako u Crvenoj Zvezdi Andjelkovicu i Lukovic isto

Reply
Napred Zvezdo јан 18, 2017 at 01:03

Pomeris mi mozak posle svakog procitanog komentara…

Reply

Leave a Comment