Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Цирбес не игра против својих?!

Према последњим информацијама, Маик Цирбес неће вечерас наступити у дресу Макабија против Црвене звезде МТС. Синоћ се појавила информација да се немачки центар и још један некадашњи кошаркаш нашег клуба, Квинси Милер, налазе под знаком питања за меч 18. кола Евролиге, који је веома битан за оба тима. Данас је потврђено да Цирбес неће бити у тиму, док о Милеру нема додатних информација. Извор је израелски новинар Дејвид Пик, близак „Поносу Израела“.


Звезда би евентуалном победом дефинитивно истакла кандидатуру за завршницу такмичења, с обзиром на резултате и позицију након 60% одиграних утакмица, док би Макаби још једним поразом практично могао да се опрости од пласмана међу најбољих осам, упркос великој количини новца коју су Израелци уложили у тим ове сезоне. Они са свега 6 победа заузимају 13. место, а испод њих су само Галатасарај и Армани.

Гаудлок, Вимс, Смит, Ајверсон, Рад, Милер, Цирбес и екипа претрпели су дебакл у Београду пре месец дана, када је Звезда забележила најубедљивију победу у својој историји у Евролиги (83:58).

Mеч почиње у 20:05.

Повезане вести

1 comment

dejo јан 20, 2017 at 15:05

Hvala ti Cirbes sto nisi igrao protiv Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment