Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Небојша Човић: „Верујем да сада знају ко смо!“

План пута и рада КК Црвена звезда мтс у наредних 5 дана изузетно тежак. Изјава председника клуба Небојше Човића након победе у Израелу и о предстојећим изазовима…
Кошаркаши Црвене звезде мтс остварили су још један подвиг, и наставили невероватан низ победа у новом формату Евролиге. Меч у Тел Авиву остаће упамћен у подебелим алманасима КК Црвена звезда мтс, али екипа Дејана Радоњића је утакмицом у дворани „Менора Мивтачим“ заправо започела још један изузетно напоран и тежак циклус, који се „протеже“ током целог фебруара.

Шта црвено-беле очекује, и каквим су напорима изложени, најбоље ће дочарати план и програм који експедиција КК Црвена звезда мтс има у наредних 6 дана…

Екипа ће у петак већ у 5 часоба кренути аутобусом из хотела у Тел Авиву као аеродрому „Бен Гурион“ а касније ка Београду, у који стиже око 10 часова. На аеродрому „Никола Тесла“ екипу чека аутобус који ће их након вишечасовне вожње пребацити у Лакташе, где екипа Дејана Радоњића већ у суботу има утакмицу са Игокеом у оквиру 19.кола АБА лиге ј.т.д.

Након тога следи нови повратак за Београд аутобусом у недељу, а екипа ће већ током поподнева одрадити тренинг у дворани „Александар Николић“. Други је заказан за понедељак пре подне, а одмах након тога експедиција црвено-белих запутиће се поново директно ка аеродрому „Никола Тесла“ одакле их чека вишечасовни пут, два лета и преседање како би стигли до Виторије.

Утакмица у Баскији игра се у уторак у 21.30, а екипа се враћа тек у среду поподне за Београд, са аеродрома им следи пут право на тренинг у дворани „Александар Николић“ пред утакмицу са Панатнаикосом у четвртак…

Председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић: „Свака част и све честитке момцима, тренеру Радоњићу и стручном штабу. Ово што ради тренутно наш први тим, уз све ове огромне напоре, бројна путовања је – подвиг. Носе се са далеко скупљим тимовима, који уз велику подршку и много већи комфор играју ово такмичење. Узмите само најсвежији пример Макабија… Драго ми је да су момци који су прави спортски понос Србије победили чувени „Понос Израела“. Верујем да су коначно запамтили ко смо. Што се нас тиче, идемо корак по корак, видим да је завладала својеврсна еуфорија. Победити у само неколико недеља све бивше прваке Европе је невероватан низ, али ми морамо да останемо скромни, и да из те скромности заиста покушамо да направимо незапамћен подвиг и пласирамо се у елиминациону рунду. Ипак, дуг пут нас чека…“ рекао је први човек црвено-белих.

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE јан 20, 2017 at 20:54

neka se Terza ugleda na gospodina Covica kako se posluje i kupuju igraci

Reply
Hadži Dragan јан 20, 2017 at 16:26

Gosn Čoviću,sve čestitke i podrška Vama,stručnom štabu i igračima.Hvala za radosti koje nam pružate.

Reply
dejo јан 20, 2017 at 15:02

Covicu hvala ti sto si napravio pravi sistem u KK Crvena Zvezda u kojem se zna sve ko sta radi

Reply
Nikola јан 20, 2017 at 13:49

Ma svaka čast i ovom treneru, i ovim igracima, i ovom strucnom stabu, ma svaka cast ovom kondicionom treneru. Bukvalno nemaju dan odmora. Trening pa posle toga visecasovno grecenje u autobusu/avionu. Ma svaka vam cast momci. Puna arena je mala podrska za vas. Treba prebaciti parket na marakanu i pokazati vam koliko vi podrske zasluzujete!

Reply

Leave a Comment