Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Није лако, хвала навијачима

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили су Игокеу у Лакташима са 77:68 (15:16, 23:23,8:19 и 22:19) и тако остали непоражени и након 19.кола регионалног такмиењу.

Пред 3000 хиљаде гледалаца у дворани у Лакташима, црвено-бели су заслужено стигли до нових бодова, посебно добром игром у одбрани која је виђена у вежем делу другог полувремена.

Тренер црвено-белих изјавио је након утакмице у Републици Српској да је задовољан новим бодовима и захвалио се навијачима на великој подршци у Лакташима.

Као прво захвалност навијачима који су дошли у великом броју да нас подрже. Играли смо други меч у року мањем од 48 сати, ритам је био тежак, остали смо без Дангубића, и код нас се ти недостаци пуно осећају. Данас се враћамо за Београд, и спремамо се за пут у Шпанију. Па онда поново повратак и следећи мечеви. Добро је што смо успели да из меча изађемо на начин у принципу који смо једино хтели, а то је да савладамо противника. Игокеа је била одлична вечерас и има феноменалан резултат и одличан рад иза себе. Било је теже припремити се за овај меч него обично, али шта је ту је. Биће још теже у следећим мечевима.

Огњен Добрић, играч Црвене звезде мтс:

Убацили смо пар битних шутева, и ето остварили победу. Није било лако, али остварили смо тријумф и освојили нове бодове, што је најбитније за нас. Окрећемо се следећим утакмицама.

Наредни меч у АБА лиги екипа Црвене звезде мтс играће наредног понедељка против Морнара у дворани „Александар Николић“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment