Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Фибел потписао за Анжи

Томас Фибел, једна од промашених инвестиција Црвене звезде прошлог лета, вратио у Русију и наставља каријеру у Анжију.

Фибел је у Београд дошао летос из Мордовије, на препоруку некадашњих саиграча, Доналда и Ле Талека, али је уместо замене за Едсона и епитета појачања у походу на групу у европским такмичењима доживео судбину Бразилца и практично неколико месеци није ни играо, све до низа повреда дефанзиваца.

У Анжију на његовој позицији игра некадашњи играч нашег клуба и Звездино дете, Дарко Лазић, а клуб из Махачкале далеко је од ситуације у којој је био пре неколико година, када су милионима привукли Самјуела Етоа, Бусуфу, Жиркова, Денисова, Самбу, Вилијана, Бистрова, Биљатединова, Спахића, Ласана Дијару… Тренутно су на 11. позицији на табели.

Пре њега Звезду је напустио још један играч који је доведен као велико појачање, а више времена је провео на трибинама него на терену, Пабло Моуче.

Повезане вести

3 comments

SVE PJANO21 јан 23, 2017 at 08:22

Ovo na kraju teksta za Mučea baš i nije tačno, igrao je on dosta, samo što mu je učinak bio ravan nuli. Daleko od toga da je bio na tribinama, mada bi bilo bolje da jeste.

Reply
Dejo јан 22, 2017 at 22:22

Fibel nije fudbaler! On je besmisleni rekreativac! Ne dolazi na Marakanu ni kao turista i nikome ne pricaj da si igrao u Zvezdi a i mi to necemo nikome vise nikada pomenuti.

Reply
dusan јан 22, 2017 at 22:03

samo idi i ne zaustavljaj se. ne secam se besmislenijeg igraca od tebe.

Reply

Leave a Comment