Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Звезда дала 10 голова, појачања и деца бриљирали

У другој и уједно последњој контролној утакмици на првој фази припрема, Црвена звезда је савладала екипу Јадрана из Декана. Поново ефикасније друго полувреме у којем су Звездина деца блистала.

Терен: У Деканима
Стрелци: Милић у 25′ и 31′, Павков у 45′, Кљајић у 46′ (аутогол), Романић у 53′ и 61′ и 81′, Јововић у 65′, Илић у 73′, Сенић у 82′

Јадран: Рупник, Шубер, Шоп, Хаџић, Пирјевец, Кљајић, Кљун, Палчић, Степанчић, Шчулац, Принац.
Резерве: Пејовић, Старц, Терчић, Удовић, Родица, Бркић, Рамић, Малчић.

Црвена звезда: Вићић, Петковић, Фримпонг, Рендулић, Ристић, Рачић, Ан. Луковић, Аџић, Милић, Павков, Вујаклија.
Резерве: Станковић, Мијаиловић, Ђорђевић, Стојановић, Милошевић, Илић, Николић, Јововић, Сенић, Романић, Вучићевић.
Тренер Миодраг Божовић је и на овој утакмици пружио прилику двема екипама да одиграју по полувреме. У првих 45 минута, Звезда је била бољи ривал, створила је знатно више прилика од Јадрана и заслужено водила 3:0. Најзапаженији појединац у редовима црвено-белих био је Немања Милић, који се два пута ууписао у стрелце. Звездино зимско појачање је најпре у 25. минуту затресло мрежу након гужве у казненом простору. Милић се добро снашао, и левом ногом са десет метара погодио мрежу. Сличан гол Милића виђен је и у 31. минуту, само што је овога пута гол постигао десном ногом. У самој завршници првог полувремена, Звезда је стигла и до трећег гола. Након контранапада и ситуације „четири против два“, Милићев ударац је одбранио Рупник, кратко одбивши лопту на петерац, а на правом месту био је Павков којем није било тешко да погоди празан гол.

У другом делу игре на терену је била веома млада постава Црвене звезде. Црвена звезда је наступила са великим бројем голобрадих младића који су се трудили да оставе позитиван утисак. Већ у 46. минуту, одмах након поласка са центра, Владимир Јововић је повукао напад, центрирао, а Кљајић неспретно реаговао и затресао сопствену мрежу. Домаћин је потом могао у два наврата да смањи резултат. Најпре у 50. минуту након досуђеног једанаестерца, али је Рамић промашио пенал, а потом и у 54. минуту када је из веома изгледне ситуације фудбалер Јадрана пребацио гол.

Леп моменат догодио се у 53. минуту. Лопту је са десне стране терена повукао Звездин омладинац Лазар Романић, ушао у казнени простор, силовито шутирао у ближи угао гола и погодио на заиста сјајан начин. То није био крај добрим потезима младог нападача. у 61. минуту након центаршута Сенића са десне стране, Романић је поново био спретан, овога пута у ваздуху, и главом је погодио за свој други гол.

У стрелце се на овом мечу уписао и Јововић. Након асистенције с почетка другог дела игре, Јововић је у 65. минуту успешно прошао кроз средину, шутирао у леви игао гола и погодио за 7:0. Звездина деца су оставила заиста одличан утисак, и за то су награђена и у 73. минуту. Лазар Романић је украо лопту голману Јадрана, упослио на страну Вању Вучићевића који је након успешног дриблинга центрирао на другу стативу где је спреман био Лука Илић. Звездин везиста је шутирао под пречку и погодио за осми гол Црвене звезде.

На следећи гол чекало се до 81. минута. Вања Вучићевић је забележио још једну асистенцију, а свој трећи гол уписао је Лазар Романић. Звездин омладинац је шутирао са 16 метара и погодио је доњи десни угао гола. Само минут касније, Романић је убележио и прву асистенцију, а свој први гол за Звезду постигао је Милан Сенић, који је са 5 метара спремно сачекао Романићеву лопту.

Резултатом 10:0 завршена је утакмица у којој су заблистала Звездина деца.

Одмах након утакмице, фудбалери Црвене звезде крећу назад за Београд. Након тродневне паузе, уследиће пут на Кипар где ће бити одрађен и други део припрема.

(Извештај: Званични сајт ФК Црвена звезда)

Повезане вести

5 comments

dejo јан 23, 2017 at 21:44

Zasto nema naprimjer video sa utakmice Crvene Zvezde i Jadrana iz Dekana autore za nas koji nismo gledali Crvenu Zvezdu nego videcemo sastav Crvene Zvezde u Evropskim takmicenjima a sto se tice takmicenja u Srbiji za njih cemo lakse al Evropaska takmicenja tu nema nidje Crvene Zvezde

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 23, 2017 at 18:34

ovim mladim momcima samo dodati Donalda i Plavsica i bice to ekipica bombona…kakvi lukovici,sikimici,srnici,poletanovici i jos 10 balvana

Reply
Bata јан 23, 2017 at 15:27

Lazar Romanic bice 6 zvezda Zvezde !!!!

Reply
kastiljo јан 23, 2017 at 15:54

e j.biga sad…dao 3 gola treceligasu iz slovenije i odma zvezda…polako,neka ga uvali nekom ludogorecu na leto pa mozemo da pricamo….

Reply
Bata јан 23, 2017 at 16:10

Ma uvalice ga ako ostane u Zvezdi nego bojim se da za par godina ne ode u inostranstvo .

Reply

Leave a Comment