Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Велики ударац за Басконију пред меч са Звездом

Сутра у 21:30 Црвена звезда гостује Басконији, у утакмици у којој би црвено-бели могли да се изједначе са шпанским представником на табели и дођу до 11. тријумфа.

Звезда ће играти без Немање Дангубића, али и Басконија има велики проблем, јер у саставу Шпанаца неће бити Торникеа Шенгелије. Он није био део екипе која је доживела дебакл у Пиреју, против Олимпијакоса, а последњи меч одиграо је против Дарушафаке, када је постигао 13 поена.

Репрезентативац Грузије игра око 22 минута по мечу, постиже 11,7 поена и има 3,8 скокова по утакмици у Евролиги. Само пет пута у седамнаест кола није имао двоцифрени учинак, између осталог и против Црвене звзеде.

Одсуствоваће четири недеље.

Повезане вести

2 comments

dejo јан 23, 2017 at 22:22

Idemo samo napred kosarkasi Crvene Zvezde do pobede vi zasluzujete da imate pravu podrsku svih nas navijaca Crvene Zvezde ,nadam se da ce Covke da kad budu Crveno beli kosarkasi imali slobodne termine ugovorit sa nekim klubom naprimjer iz Amerike jer bi to bio pravi marketinski potez i vjerujem da ima navijaca u Americi koji navijaju za Crvenu Zvezdu ,taj Americki tim bi mogao da igra u Areni Beogradskoj sa Crvenom Zvezdom na ljeto naprimjer

Reply
Estrella Roja јан 23, 2017 at 20:16

To je pravi naslov a ne onaj sa mozzarta gde se navodi „dobre vesti za Zvezdu“, odmah sam kliknuo misleći da se Dangubić oporavio kad ono šok, kako mogu povrede da budu dobra vest ma o kome da je reč pa i o protivničkim igračima. Očigledno se svakim danom sve više gubi sistem vrednosti, a sportski portali su mala beba u odnosu na političke tabloide. Što se utakmice sa Špancima tiče, ne očekujem previše s tim što bi iznenađenje bilo možda i najveći poduhvat Zvezde u ovoj sjajnoj sezoni, najviše zbog toga što Baskonija igra najatraktivniju košarku u Evropi ovog trenutka, ali zna se ko igra najbolju odbranu.

Reply

Leave a Comment