Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Опет проблеми са авионом, до Билбаа преко Франкфурта

Авион из Минхена, којим су кошаркаши Црвене звезде требали да стигну до Билбаа, каснио је са полетањем због квара, па је Звезда преко Франкфурта морала на пут, који ће наставити аутобусом.

Брзо су морали да реагују црвено-бели, па су преусмерени на лет за Франкфурт, а након сат времена чекања уследио је лет за Билбао, а затим их чека пут аутобусом до Виторије, још 62 километра.

Црвено-бели у старту касне сат и по времена од предвиђеног доласка, што умањује време за одмор и припрему пред сутрашњи меч са Басконијом. Очекује се да црвено-бела експедиција стигне у Виторију око поноћи.

Утакмица Басконија – Црвена звезда игра се сутра у 21:30 у „Фернандо Буеса“ арени, а већ у четвртак у Пионир стиже Панатинаикос.

Повезане вести

3 comments

__spartan__ јан 24, 2017 at 07:31

Đole, potpisujem sve sto si naveo, apsolutno se slažem.

Reply
ĐOLE BARI 91 јан 23, 2017 at 23:10

ŽELIM DA SKRENEM PAŽNJU NA JEDNU STVAR MADA NIJE U VEZI SA TEMOM. APELUJEM NA KLUB DA ZAHTEVA DA MEČEVE KK CRVENA ZVEZDA U JADRANSKOJ LIGI VIŠE NE PRENOSE TURBANKO I KOLE. ONI OTVORENO U SVAKOM MEČU NAVIJAJU ZA NAŠE PROTIVNIKE,SVAKA RAMPA,DOBAR POTEZ PROTIVNIKA SE NAGLAŠAVA, SVAKI NAŠ TAKAV POTEZ MINIMIZUJE. IMAM MOGUĆNOST DA GLEDAM I HRVATSKE ARENA SPORT KANALE I VERUJTE OSIM ŠTO SU PUNO STRUČNIJI ONI SU I PUNO OBJEKTIVNIJI OD POMENUTE DVOJICE KLOVNOVA. A DA NE GOVORIM O TOME DA KADA IGRAJU CIBONA,CEDEVITA,ZADAR ONI OTVORENO, ŠTO JE PO MENI NORMALNO,NAVIJAJU ZA NJIH I KORISTE REČI „NAŠ KLUB“ I SL. ZAR U SRBIJI NE POSTOJI REPORTER EKAVSKOG IZGOVORA KOJI NE MORA DA NAVIJA ZA CRVENU ZVEZDU ALI MORA DA BUDE OBJEKTIVAN. INTERESUJE ME MIŠLJENJE OSTALIH NAŠIH NAVIJAČA.

Reply
Gojko јан 24, 2017 at 10:51

Mozda su Turbanko i Kole Tudjmanovci navijaci Jugoslavenskoga kluba pa nije ni cudo sto nisu objektivni.

Reply

Leave a Comment