Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Евандро и Ади задовољни победом

Евандро
Евандро

Најбољи појединац данашњег меча Бразилац Евандро сјајну партију на данашњој утакмици крунисао је са два лепа гола.

– Битно је да смо победили. У првом полувремену смо били доста бољи него у другом. Дозволили смо да се Нови Пазар врати у меч постигнутим голом, што никако нисмо смели да дозволимо. Након тога имали су прилику и за изједначење али срећом по нас погодили су стативу. Преломни тренутак био је наш трећи гол због кога сам веома срећан јер смо њиме решили питање победника. Окрећемо се утакмици у уторак у којој играмо против Баната у Купу на нашем стадиону пред нашим навијачима и не бежимо од улоге фаворита – истакао је двоструки стрелац за црвено-беле.

Дефанзивац Црвене звезде Ли Ади након паузе од једног меча поново се вратио у тим Роберта Просинечког и више него коректно одрадио задатке које су пред њега били постављени.

– Задовољан сам својом игром и победом. Нови Пазар, без обзира на претпоследње место на табели које заузимају показао је данас да уме да игра фудбал и да су озбиљна екипа. За нас је битно да наставимо да побеђујемо у континуитету и да подижемо форму из меча у меч. Захвалио бих се навијачима на подршци, заиста је било уживање играти вечерас – рекао је Ади по завршетку утакмице.

Повезане вести

12 comments

Бранислав окт 24, 2011 at 00:25

Немамо центарфора и тачка! Калуђер мора да има 100% чисту ситуацију да би постигао гол. Дечко се бори, трчи, али стварно нема квалитет какав је потребан Црвеној Звезди. Није константна опасност по противнички гол.
Посматрао сам и оспораваног Рељића. Дечко очигледно има страх. Прими лопту, може да прође напријед по крилу, али не, он је леђима окренут противичком голману и лопту враћа тамо негдје у средину, на центар. Као да жели да се што прије отараси лопте….
На прољеће обавезно довести још једног центарфора и бека.

Reply
delija86 окт 23, 2011 at 17:28

Da su nam jos nekoliko ovakvih,gde bi nam bio kraj 😉

Reply
ZVEZDA JE SRBIJA окт 23, 2011 at 01:19

Da budu zadovoljni trebalo je da bude nereseno da ove zvezde znaju da nisu najbolji.

Reply
Vlada Tosic окт 23, 2011 at 00:14

“Дозволили смо да се Нови Пазар врати у меч постигнутим голом, што никако нисмо смели да дозволимо.“ OVo vec pocinje da me iritira, njih kao da je neko naucio ovu recenicu i samo je ponavaljaju iz meca u mec !!! PA ZNAMO MI DA NISTE SMELI DA DOZVOLITE ALI AJDE JEDNOM NEMOJTE DA DOZVOLITE PA DA NE PONAVLJATE KAO PAPAGAJI majku mu …

Reply
пеци123 окт 23, 2011 at 00:02

Игра по лијевој страни се аутоматски убрзава кад уђе Жбешовић Роби би то требао користити сшто је више могуће!

Reply
Dante окт 23, 2011 at 00:11

Borha je dobar na levoj jer vecina ekipa igra bunker, a on je razbijac, moze da drzi loptu i da nosi i po tri igraca na ledjima. Znaci, na pocetku Borha, dok ne damo 2 gola, onda se ovi otvore, udje Vesovic ubrza se sve i smestimo bar jos dva gola. A tek kada bude dosao Paseko, ima da bude razbijanje. Steta samo sto on i Laza nemaju dobre bekove. E da su tu Nine iToske…

Reply
Ryber Palunko окт 23, 2011 at 00:29

Borha je danas odigrao ključne lopte kod prva dva gola. Nadam se da se to zapazilo, mada, sumnjam da mnogi jesu, jer izgleda da on postaje dežuran lik za iživljavanje.. Doduše, plače mi se, šta sve može promašiti. Pa zar ne bi bila Božja pravda, kad je onoj trojici oduzeo loptu u kaznenom, da da gol, ali neće ga, neće i jebeno gotovo!
A da su ova dva na bekovima tu, mene je sramota i pomisliti kakvo bi to trpanje padalo.

Reply
Dzony окт 23, 2011 at 19:36

dante ti si stvarno ili lud il se pravis upravi su da je toske ne tata nego mesi za petkovica ai ninkov uopste nije bolji od mikica mikic je strasan centrira stakno se krece stalno odbrana napad stalno sa loptom u nogama utrcava ispucava odbrana napad ali nama hvali levi bek kao i spic!!

Reply
veliki Zvezdas окт 22, 2011 at 23:15

Dobro je sto je Zvezda dobila 3 – 1 na Markani ali mi se ne svidja Borha jer on ne umije sto postotne sanse jedna od njih je sto mu je namjestio Vesovic ,fali brza igra Crvenoj Zvezdi

Reply
neca окт 22, 2011 at 21:16

http://www.youtube.com/watch?v=WrOAMCiE-Mg evo snimak ako neko nije gledao

Reply
realnost окт 22, 2011 at 21:24

mogao si gori snimak da postavis xD ima boljih…

Reply
neca окт 22, 2011 at 22:01

jbg nisam nasao bolji : )

Reply

Leave a Comment