Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Калуђеровић – Пад у другом полувремену

Нападач Црвене звезде срећан је због постигнутог гола у петом минуту јер је њиме дефинитивно најавио излазак из голгетерске кризе, али га брине пад у игри средином другог дела меча.

„Одлично смо отворили меч, повели са 2:0 и уместо да у стилу правих екипа дотучемо противника са још неким поготком, ми смо им допустили да смање резултат, замало и изједначе. Као да ништа нисмо научили из меча против Радничког из Крагујевца. И данас смо поновили исте грешке, на срећу овај пут без последица. Наравно да сам срећан због постигнутог гола и уколико наставим да их постижем у континуитету тек тада ћу моћи да кажем да сам ушао у форму. Надам се да ћемо у наредним мечевима контролисати меч и доминирати свих 90 минута, а не као и данас само у неким периодима“, критички се на меч против Новог Пазара осврнуо Калуђеровић.

Повезане вести

4 comments

БојанБЛ окт 23, 2011 at 14:02

Ух, како сам се нервирао оних неколико минута у току утакмице. Све је лијепо почело, 1:0, па 2:0, а затим и још неколико прилика, држање лопте до бесвјести, потискивање противника до њихових 35 метара и… онда пад!!! Игра наша је нестала, а „Бошњаци“ се осилили, кренули у напад, а гробар нам ували гол. Успут погодише стативу, али на сву срећу дадошмо трећи гол и завршишно посао без додатног нервирања. Е мој Калуђеровићу, с обзиром да вас већина играча није за Звезду, ви и не можете завршити утакмицу у стилу правих екипа и да противника дотучете. Побједите гробаре и сва нервирања током ове и прошлих сезона ћу опростити!!! Звезда ооооооооооооо

Reply
Markoni окт 23, 2011 at 02:41

Baš sam se pitao kad će medijska zvezda da kaže nešto za dnevnik… Ti sine Andrija možeš da ubodeš zicer i to ponekad, ostalo je u domenu teorije. Ne daj Bože da pretrčiš ili predriblaš nekog odbrambenog igrača… Priznaću da si u formi ako daš 30+ komada u sezoni. Tek to bi značilo da ne daješ ove goliće slučajno.

Reply
Dark окт 23, 2011 at 03:56

Hahaha. A ja mislio da sam jedini koji je primetio da je ovaj preterano zeljan medijske paznje i da konstantno juri novinare. Na kraju ce morati hirurski da ga odstrane! 🙂

Reply
Ryber Palunko окт 23, 2011 at 13:18

Džaba, pojaviće se ponovo. Maligno je to.

Reply

Leave a Comment