Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Црвена звезда убедљива у „вечитом дербију“

Хокејаши Црвене звезде савладали су екипу Партизана резултатом 12:3 (6:1, 1:2, 5:0), у трећем овосезонском „вечитом дербију“ у Првенству Србије.

Црвено-бели су били знатно бољи противник од актуелног шампиона Србије и убедљивим тријумфом, другим у сезони над најљућим ривалом, готово потврдили прво место на табели, с којег ће врло извесно ићи у плеј-оф.

Звезда је лако изашла на крај са вечитим ривалом, решивши питање победника практично већ после прве трећине када је на семафору било 6:1.

Фантастичну партију у победи Црвене звезде пружио је руски интернационалац Александр Зубрицки који је са чак пет постигнутих голова (уз једну асистенцију) потврдио прво место на листи стрелаца и поентера лиге (26П, 15Г, 11А), док је сјајан био и белоруски нападач Михал Бухкин, најбољи асистент шампионата (14А), који је забележио по четири гола и асистенције. Поготке за лидера на табели постигли су и Василије Анђелковић, Џорџ Таракан и капитен Милош Николић.

На табели води Црвена звезда са 18 бодова из седам утакмица, Партизан је други са 12 из једне утакмице мање, трећа је Војводина са 9 поена (шест утакмица), док је последњи НС Старс са једним негативним бодом.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Goran јан 28, 2017 at 15:52

Gazi crnu sektu bre!!!

Reply

Leave a Comment