Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Стефан Илић, ипак, у Радничком

Стефан Илић

Стефан Илић пролеће ће провести у Нишу, у дресу Радничког. Млади нападач је прихватио договор Црвене звезде и Радничког и као позајмљен играч ће наступати наредних шест месеци на „Чаиру“.

Саге и компликације су саставни део сваког прелазног рока у Србији. Једна од њих био је и Стефан Илић. Илић је стигао последњих дана летњег прелазног рока из суботичког Спартака у Црвену звезду. За Звезду је одиграо свега 10 минута ове јесени, у последњој утакмици против Радника у Сурдулици. Тада је једини пут и био у протоколу.

Ове зиме је био део трансфера Милана Павкова на Маракану. Међутим, првобитно није хтео да се пресели у Ниш. Али, како у Словенији, у првој фази припрема, није одиграо ниједан од два меча, а није ни на списку путника за Пафос, одлучио је да се прикључи новим саиграчима и отпутује за Анталију, где се Раднички припрема за пролећни део сезоне, како не би поново дошао у ситуацију да не игра шест месеци.

Трансфер је потврдио и Раднички на свом званичном сајту.

Илић има 21 годину и члан је генерације која је постала јуниорски шампион света на Новом Зеланду 2015. године. За Спартак је одиграо 58 утакмица и постигао 7 голова. Да ли ће се на лето Илић враћати на Маракану, остаје нам да видимо. Црвена звезда у овом тренутку има 8 нападача при првом тиму, а девети пристиже.

Повезане вести

1 comment

srdjan avramov јан 29, 2017 at 10:14

ma nek ostane, da zaokruzimo na 10 😉

Reply

Leave a Comment