Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Српска војска уз Звезду

Тренингу фудбалера Црвена звезда који је одржан у понедељак у бази у Пафосу, присуствовали су и српски војници.

Својим присуством данашњи тренинг су увеличали „Плави шлемови“, српски војници који служе у Никозији на Кипру. Они су прешли 200 километара како би посетили Звездин тренинг и сликали се са нашим играчима. Овај гест српских војника додатно је улепшао већ добру и радну атмосферу у табору српског шампиона.

Фудбалери су преподневни тренинг одрадили подељени у две групе. Прву групу чинили су играчи који ће сутра одмерити снаге у првој контролној утакмици против мађарског Шопронија, а другу групу су чинили сви преостали фудбалери, а међу њима је било и већина првотимаца с јесењег дела сезоне. Утакмица против Шопронија играће се у 14 часова по српском времену, а обезбеђен је и директан пренос на Ју Тјуб каналу ФК Црвена звезда. Организатор је потврдио да су се створили технички услови за реализацију интернет преноса.

Прва група играча је након кондиционог дела тренинга играла на два гола на скраћеном терену, а након тога се упутила ка хотелу. Друга група је имала нешто дужи тренинг. Такође се играло на два гола, а фудбалери су били подељени на црвене и плаве.

У саставу „црвених“ нашли су се Александар Станковић, Душан Анђелковић, Дамјан Ле Талек, Предраг Сикимић, Немања Милић и Славољуб Срнић. За „плаве“ су наступили Немања Супић, Александар Луковић, Марко Петковић, Марко Полетановић, Мичел Доналд и Милан Павков.

Било је веома неизвесно, и жеља за победом била је присутна код обе екипе, као да се игра за бодове. Радује то што су сви фудбалери здрави и спремни да одговоре на изазове.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo јан 30, 2017 at 21:17

Samo cu reci lijepa je ova slika Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment